Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gender łamie prawo

Polecane posty

Gość gość

Programy edukacyjne oparte na ideologii gender są niezgodne z ustawą o systemie oświaty – twierdzą prawnicy. Takiego zdania jest m.in. Andrzej Mariusz Łach, radca prawny i wykładowca z Gdańskiej Szkoły Wyższej, Wydziału Zamiejscowego w Słupsku. Gender to kontrkultura, ideologia antynaturalna, antychrześcijańska, zagrażająca jednostce, rodzinie, społeczeństwu i narodowi, a nawet cywilizacji.

Gość gość
Jasne, gender zniszczy cywilizacje :)

Gość gość
Znana Amerykańska feministka, Camille Paglia ostrzega, że gender, ignorowanie różnic między mężczyznami i kobietami prowadzi do zagłady Zachodniej cywilizacji. „Na naszych oczach cywilizacja popełnia samobójstwo” – mówi w rozmowie z Wall Street Journal.

Gość gość
Patrz pan niby feministka a rozum posiada .

Gość gość
świat oszalał skoro nawet feministki zaczynają mówić z sensem :DWłoscy parlamentarzyści robią wszystko by karać za krytykę 13 grup, uznanych za pełnoprawne w życiu społecznym. Należą do nich m.in homoseksualiści, transseksualiści a teraz również pedofile. 19 września 2013 roku, powyższe pomysły bezrefleksyjne przyjęli włoscy deputowani. Obecnie zajmują się nimi senatorowie. Według ekspertów genderowe pomysły włoskich decydentów, mają sprawić że normalni ludzie, sprzeciwiający się dewiacjom uznani zostaną za „chorych”, ogarniętych fobiami. Za krytykę nowych „preferencji” przewidziane zostały kary finansowe, oraz kary pozbawienia wolności do lat 4. Włoscy senatorowie zamienili również określenia: „mąż” i „żona” pojęciami: „małżonek”. Warto przypomnieć, że na początku września 2013 roku minister integracji Włoch – Cecile Kyenge zdecydował o usunięciu z dokumentów państwowych określeń… „mama” i „tata”.

Gość gość
Kancelaria premiera przeznaczy urzędnikom państwowym filmy propagandowe o edukacji seksualnej. Motywem przewodnim cyklu 30 krótkich filmów są homoseksualiści pozbawieni praw, dyskryminowani, oraz heteroseksualne rodziny w których panuje tylko patologia z winy mężczyzn. Koszt produkcji filmów wyniósł aż 700tys zł! Urzędnicy za te pieniądze mają się dowiedzieć, że mężczyźni i kobiety żyjący w związkach partnerskich są prześladowani oraz znajdują się w gorszej sytuacji niż osoby heteroseksualne.

Gość gość
To już nie pierwszy raz, kiedy pieniądze polskiego podatnika przeznaczane są na wsparcie propagandy ideologii gender. Jak głośno informowały niezależne media, Konstytucja RP gwarantująca rodzicom prawo do wychowania dzieci w zgodzie z własnymi przekonaniami jest także łamana poprzez propagowanie gender w placówkach edukacyjnych. Po drugie – dlaczego rząd nie reaguje wobec omijania przez organy Unii Europejskiej traktatów, gwarantujących państwom członkowskich wyłączność na sprawy z zakresu moralności i wychowania? Dlaczego Unia Europejska współfinansuje projekty propagujące określoną wizję rzeczywistości?

Gość gość
Szczerze w odbycie mam ten cały gender i sama do końca nie wiem co to jest, ale jako mała dziewczynka nie bawiłam się lalkami tylko naprawiałam razem z tatą elektryczność wszelaką, hydraulikę, kładłam płytki na podłodze i ścianie i nie czuję się przez to mniej kobieca w życiu dorosłym... Jestem szczupła, zadbana, szczęśliwa w miłości, a przynajmniej nie muszę latać do fachowca bo mi żarówka zgasła albo bo samochód nie odpala.