Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

dzien dobry! chcialam poprosic o porade... kochalam sie z chlopakiem z zabezpieczeniem, niestety prezerwatywa pekla. bylo to tydzien temu, tydzien przed spodziewana miesiaczka- jednak okresu dostalam juz nastepnego dnia, jest obfity i trwa juz 5dni. w ostatnim czasie mialam bardzo duzo stresujacych przezyc, teraz jeszcze to... wiem, ze teoretycznie 1 dzien przed okresem to dzien nieplodny, jednak w przypadku takiego przesuniecia...Czy ciaza jest prawdopodobna? _________________________________________

Gość gosc2
raczej nie masz sie czym stresowac zalezy tez ilu dniowe masz cykle?

Gość gość
28 dniowe...

Gość gość
owszem jest to dzień niepłodny. dostałaś okres, więc nie powinnaś się martwić. Dni płodne możesz sobie wyznaczać na bieżąco np testerem na ślinę, będziesz wtedy dokładnie wiedzieć w razie wpadki czy może dojść do zapłodnienia czy nie.

Gość gość
To pytanie zadaj mamie przed otwarciem p**dki.

Gość gość
Jeśli chodzi o testery...kiej firmy polecacie najbardziej? Chętnie bym sobie taki kupiła na przyszłość

Gość gość
Ja kupiłam afrodytę na stronie u dystrybutora :) To jest chyba najpopularniejszy tester.

Gość gość
Również mam afrodytę. Kupiłam na testerafrodyta.pl Na początku traktowałam to bardziej jako zabawkę, ale szybko przekonałam się, ze rzeczywiscie jest skuteczna