Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Albothyl globułki wątpliwości

Polecane posty

Gość gość

Witam. 30 stycznia byłam u ginekologa i wykrył u mnie nadżerkę. Przepisał mi globułki Albothyl, jedna globułka na noc przez 6 dni. Podczas używania ich nie raz czułam jak coś mi cieknie po nogach, przezroczyste jak woda. Po skończeniu globułek wyszłą ze mnie " chusteczka". Ale nie tym jestem zmartwiona. 13 każdego miesiąca dostaję miesiączkę. Wczoraj zauważyłam w łazience leciutko różowy śluz. Myślałam, że @ zrobiła mi psikusa i przyszła dzień wcześniej ale nie... dzisiaj też zauważyłam lekko różowy śluz ( nie jest on cały czas, to był taki mały "incydent" tak jak wczoraj) a okresu nie ma. Dodam, że z mężem współżyłam przed rozpoczęciem brania globułek ( w trakcie, aż do dzisiaj mamy przerwę) bez zabezpieczenia. I teraz nie wiem czy to oznak wczesnej ciąży czy to efekt oczyszczający po globułkach ? miał ktoś tak? bardzo proszę o odpowiedź, wizyte u gin mam dopiero za tydzień, ponieważ wtedy nadejdą wyniki z cytologii.

Gość gość
tak tak brawo kieruj się wiadomościami na forum od równie zorientowanych co i ty kobiet... od czego jest telefon do lekarza albo rozmowa z farmaceutą?

Gość gość
Ojej. No tego się spodziewałam. Postanowiłam nie panikować. Jest to dosyć znany lek i po prostu chciałam się zorientować czy ktoś miał podobnie po skończeniu leczenia.