Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gonia147

Co mogą oznaczać te bóle

Polecane posty

Gość Gonia147

Witam. Od jakiegoś czasu mam obolałe obrzmiałe piersi. Od 2-3 dni bóle podbrzusza. Czy to mogą być jakieś objawy ciąży? Miesiączka skończyła mi się 29.01, wg kalendarzyka dni płodne przypadają mi od 2.02 do 10.02. kochaliśmy się z mężem 30.01, 1.02, 3,4 i 5.02.

Gość gość
to nie są objawy ciąży, bo na nie za wcześnie

Gość Gonia147
To co to może być? Ostatnia miałam wykonane badania na hormony, wszystko wyszło ok. U ginekologa tez byłam około 3 tygodnie temu i nie stwierdził nic niepokojącego.

Gość gość
byc może twoja podświadomośc tak działa

Gość gościnkowa
Hej Gonia 147, mam identyczna sytuacje, tez okolo 3 tyg. temu bylam u gin i wszystko jest ok. okresu dostalam 23 stycznia a skończyl sie 28 stycznia... 27,29, 31 stycznia: 02 i 10 lutego kochalam sie z mężem, dni płodne tez według kalendarzyka i obserwacji śluzu od 2 do 5 lutego a od 6 juz bialy sluz. od trzech dni czuje bole podbrzusza, mega nabrzmiale piersi wrazliwe sutki, bole w obrębie prawego jajnika, zgaga.. Śluz od wczoraj momentami aż się ze mnie wylewa... Bardzo bym chciala zobaczyc za tydzien dwie kreseczki :)

Gość gość
Cześć gościnkowa Może za jakiś czas okaże się że szczęście nam dopisało i to są jednak objawy ciąży:-))) Na razie czekam do dnia miesiączki. A czy lekarz może mówił Tobie czym są spowodowane takie bóle?

Gość gość
zgage w obydwóch ciążach to ja miałam dopiero ok 6-7 miesiąca a nie na początku :/

Gość gość
ale życzę wam abyście były w tej ciązy;]

Gość gość
a ja Wam powiem dziewczyny że od pierwszego dnia tzn zapłodnienia miałam strasznie bolące piersi, kuło mnie w jajnikach i miałam mega migreny. także nie zgodzę się jeśli ktoś mówi że niema od samego zapłodnienia objawów. lekarz wyliczył że 21 czerwca doszło do zapłodnienia i 21 czerwca umierałam w pracy z bólu głowy i jajników a piersi były tak tkliwe że mnie każde dotknięcie drażniło itp. życzę Wam 2 kreseczek dziewczyny :) bo moje 2 kreseczki na dniach już mają się urodzić :D

Gość gość
Mialam tak samo, okropny bol, wyczulenie na najmniejsze dzwieki ktore tak batdzo mi przeszkadzaly, bol podbrzusza ale inaczej jak na okres i,mega wrazliwosc na piersi, dotyk sprawial mi bol

Gość gość
mnie ok 7 dni po owulacji strasznie zaczęły boleć sutki , 11 dni po owulacji beta wskazała bardzo wczesna ciąże :D

Gość gościnkowa
U mnie są wszystkie z tych objawów, dziś jak wstalam z łózka to aż mi się lało po nogach, ale czy to normalne? Jeszcze 6 dni i testuje :) czekam tylko na termin @. Od 4 dni mierze temp. w pochwie i jest 37,3, wiem ze nie moge sie na tym opieracbo nie mierze od poczatku cyklu, ale ta temperaturka sie utrzymuje..

Gość gościnkowa
Do Gonia147: Jak zatestujesz to daj znać co i jak :)

Gość gość
Cześć dziewczyny, Dziś dostałam takie brązowawe lekkie plamienie, raczej to nie znak, że zbliża się miesiączka ponieważ miesiączki mam raczej regularne, a kolejna przypada mi 21.02.14.

Gość gość
może to być plamienie implantacyjne

Gość gościnkowa
Ja tez 13.02 i 14.02 mialam takie beżowe plamienia. i tez @ na 21 lutego także trzymam za nas kciuki. Od wczoraj jestem taka nerwowa/wybuchowa, wszystko miprzeszkadza i denerwuje.

Gość Gonia147
Cześć Ja tylko wczoraj miałam takie plamienia, dziś na razie jeszcze nic nie zauważyłam. Mierzyłam temperaturę w pochwie i wyszła 37,2. Wczoraj to byłam taka zmęczona, że jak się z mężem położyliśmy spać to ja dopiero wstałam dzisiaj o godz. 11:00 - tak długo to ja nie śpię. Chciałabym być bardzo w ciąży ale czy się udało okaże się dopiero w przyszłym tygodniu jak dostanę @. Pozdrawiam

Gość goscinkowa
Widze ze mamy identucznie. W takim razie czekamy do tego samego dnia na miesiaczke.

Gość Gonia147
Hej goscinkowa Ja mam dziś jeszcze bóle kręgosłupa wraz z bólami podbrzusza aż się z bólu zwijam, mam nadzieję, ze to nie jest nadchodzącą @ bo je miewam raczej regularnie czasami 2 dni wcześniej ale nie cały tydzień. Aż mnie mdli z tego bólu...

Gość goscinkowa
Mnie bardzo piersi bola i sutki mam powiekszone, maz sie smieje ze takich to jeszcze nie widzial. Boli mnie bardzo glowa a ta moja nerwowosc juz mnie sama irytuje. Krzycze na meza, poklocilam sie z tesciowa... Juz sama nie wiem

Gość Gonia147
Hej goscinkowa Ja niestety dostałam @ ;-( Ale tak wcześnie, to mnie naprawdę zadziwiło. Także moja nadzieja legła w gruzach. Życzę aby w Twoim przypadku było inaczej.

Gość goscinkowa
Do Gonia147: o, przykro mi :( w nastepnym cyklu sie uda kochana :) ja jeszcze czekam minimum do piatku..

Gość Gonia147
goscinkowa Trzymam za Ciebie kciuki :-)

Gość goscinkowa
ja rowniez trzymam za ciebie kciuki w nastepnym cyklu.. A ja mam dzis znow bole brzucha i ta zgage, piersi bardzo mnie bola i sa powiekszone. Ale chyba ten cykl bedzie nieudany, takie mam przeczucie..

Gość Gonia147
Mi się nie udało ale Tobie może tak :-)

Gość goscinkowa
dzis w nocy bardzo mnie bolaly piersi, nie moglam przez to spac, dzis zobaczylam ze spadla mi ta jedrnosc z piersi, jak by ktos powietrze z pilki spuscil, a teraz umieram z bolu brzucha, to chyba jednak zblizajaca sie @...