Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak wiele osob gra w candy crush saga W pracy, w metrze itp..

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
bo to durna i prosta gra dla tlumokow co nie umieja czytac w tym czasie ksiazek czy gazet albo sluchac muzyki..

Gość gość
O Boze, a nie pomyslales ze moze Ci ludzie czytaja ale oprocz tego moga tez pograc? Ja lubie ta gre bo jest zabawna, moge rywalizowac z ludzmi, czasem jak gdzies jade lub czekam na kogos to moge zabic czas grajac.

Gość gość
nie jestem Bogiem ale dzieki to nie lepiej sie nauczyc dwoch nowych slowek po angielsku w tym czasie czekania? zawsze cos na tym skorzystac,a nie tylko stukac w ten maly ekranik jak przedszkolak

Gość gość
A co to takiego ta gra

Gość gość
E tam Candy Crush saga... Im dalej jestes tym trudniej przejsc. Oszukuja I liczy sie szczescie jaka plansze dostaniesz. Od chyba 2 tygodni utknelam na 500 poziomie I skonczyc nie moge :o Teraz zaczelam grac w flappy bird k***a jego mac :D To dopiero miazdzy psyche! ;)

Gość gość
Ale wy jestescie stuknieci, zeby oceniac ludzi juz nawet na podstawie tego, ze graja w candy crush w pociagu :D naprawde nie macie wlasnego zycia?

Gość gość
i tak jewel saga lepsza :P

Gość gość
ja i gram a candy crush i w farm heros (zona jestem na 172 poziomie), ale wcale to nie znaczy, ze nie czytam, po ksiazki pochlaniam wrecz, ja tam wole jak ludzie graja w gierke w metrze czy autobusie niz jak nawijaja przez telefon na caly regulator

Gość gość
zdeserorowana ja 30 lat mieszkam na zachodze i moje dzieci czytaja po polsku czym ty sie chwalisz ?

Gość gość
a co ma twoje dziecko czytajace po polsku do gry w candy crash?