Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sól_w_oku

Nostalgicznie....

Polecane posty

też wiem, że sobie sama nie poradzę. jestem totalnie bezwolna i nie lubię mieć wpływu na własne życie. lubię dominujące jednostki, ale one się często okazują toksyczne:O jedną osobę "odstawiłam" na pół roku i normalnie jakbym 10 lat odmłodniała:O wampiry energetyczne

moje ciało by nie chciało, jestem asem. nie ma to dla mnie znaczenia i nie kojarzy mi się z niczym seks tulenie mogłoby być spoko, choć mnie jeszcze żaden facet nie tulił:) ciekawe, kto pierwszy będzie tym szczęśliwcem. na razie sie tulę do dawno niewidzianych znajomych, cioć, zwierząt i taty:-P

:/ u mnie sterta talerzy, nie wiem skąd tego, powinnam się już wykąpać i iść spać, rano mam interview w sprawie pracy i też mi to leży :/

aaaj, zapomniałam o skrócie "as" i jego znaczeniu, wybacz. swoją drogą sama, myślałam, że tak mam. przez pewien czas. bo jest to dla mnie temat obojętny, ale... czasem mnie na to nachodzi, przez te głupie hormony ktorych tez, o dziwo, nie umiem kontrolowac.

:) a ja jestem ciekawa jak to jest tego potrzebować to jest coś na zasadzie skurczu w pochwie? czy tylko zwilgotnienie? bo ja też odczuwam zwilgotnienie,ale nie chciałbym, żeby mi ktoś tam coś wkładał:O tu na forum nikt nie chce ze mną gadać o tym, bo mi nie wierzą:(

bo pełno jest takich kobiet, ktore tylko czekaja na bolec, dlatego :/ 2 razy w miesiacu mam takie jakby palenie w ciele i chec zaspokojenia tego, strasznie drazniaca sprawa