Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ćwiczy ktoś z was z Chodakowską?

Polecane posty

Gość gość

co o niej myślicie?

Gość gość
Na fejsie widzialam niewiarygodne efekty . Podziwiam ja . Ja zaczynam od jutra treningi z nia.

Gość gość
też właśnie widziałam te metamorfozy, ja ćwiczę z nią 2 tydzień, niby fajnie, ale trochę monotonne te treningi, poza tym większość tych metamorfoz to kobiety, które zrzuciły wiele kilogramów po ciąży np, a ja chcę tylko i aż popracować nad rzeźbą

Gość gość
To moze pomysl nad innymi cwiczeniami , nie ma co sie zameczac skoro efekt nie bedzie taki jaki sie chce ,a swoja droga , tez mialas takie klopoty na samych poczatkach? Ja dzis cos tam probowalam dzialac ze skalpelem ale juz po chwilu bylam wymeczona . A co do monotoni to na innych forach duzo kobiet pisalo tak samo ale mysle ze jak sie wprowadzi np 3 dni turno 4 dni skalpel albo na przemian to juz bedzie troche inaczej:)

Gość gość
ja ćwiczyłam z nią tydzień i przerwałam, bo usypiały mnie jej ćwiczenia i monotonny głos;] Jest taka bez energii...no ale to moje zdanie;] Ale zaglądam czasami na jej profil na fb,fajnie, że innym pasują te ćwiczenia i sposób ich prowadzenia.

Gość gość
no właśnie wprowadzam mel b i jej treningi, zobaczę jak to będzie, co do chodakowskiej to lubię skalpel z krzesłem i skalpel metamorfozę :) ten pierwszy dostępny na yt jest właśnie zbyt monotonny jak dla mnie. Jasne na początku byłam w stanie wykonać góra 7 minut i padałam na twarz dosłownie hehe, ale z każdym dniem było coraz lepiej. Najważniejsza jest systematyczność, a ty chcesz zgubić kg czy też bardziej ujędrnić i wyrzeźbić?