Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia1212

Mój chłopak zamęcza mnie seksem!

Polecane posty

Od kilku miesięcy jestem ze świetnym chłopakiem. Dobrze nam razem, ale on może bardzo długo się kochać.. Według niego szybki numerem trwa 40minut;p Wiem, że gorzej jest, gdy partner ma przedwczesny wytrysk, ale moja sytuacja też ma swoje wady. Ponieważ Bartek nie może dojść nasz seks trwa ponad pół nocy z przerwami... A od rana to samo. POtrafi dobierać się do mnie od razu po przebudzeniu, kiedy ja jestem kompletnie zaspana i brakuje mi ochoty na miłosne igraszki. Nie wiem co robić, próbowałam z nim o tym rozmawiać, ale on powtarza, że powinnam się cieszyć:/ Boje się, co to będzie, gdy zdecydujemy się zamieszkać razem...

Gość gość
Zazdroszczę.

Gość Wariatka seksu
Daj mi go proszę

Gość gość
Ja też mogę długo ale i jak chcę to trwa to do 5 min.Takie coś leży w myślach i uczuciach.

Gość gość
moj facet potrafi nawet 20 minut, ale jak jest napalony, albo chce szybko skonczyc to ogranicza sie do nawet 3.

Gość gość
Właśnie tak :) Jak moja ubierze pończoszki i chodzi bez majtek po domu to nie można wyrobić :) cóż po tym jest atak :) i szybki numerek z bardzo szybkim wytryskiem :)

Gość gość
Moj chlopak jes taki sam jak autorki ciagle ma ochote na seks dlugi a ja jak nie mam ochoty to on robi wszystko zeby mnie przekonac. i podniecic

Gość gość
sex jest bardzo niebezpieczny! koniecznie zmien faceta! jestes dla niego tylko zabawka!

Gość gość
Pomimo seksu bardzo sie stara o mnie zabawka sie nie czuje

Gość gość
Mam kochanka rosjanina jest taki sam jak twój chlopak , ja zaciskam zeby i myśle o Polsce . Bo on jest bardzo bogaty a MOPS mi sie nie uśmiecha :D

Gość inkoguto
Seks 40 minutowy w nocy zaburza pracę mózgu i prowadzi do bezsenności. ;) Powiedz mu, że jak będzie cię tak długo posuwał to możesz umrzeć 🖐️

Gość gość
Dziewczyny nigdy nie przer***asz.