Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella90

co myślicie o Oplu Vectrze? rocznik 2001

Polecane posty

Gość bella90

Warto kupić? Okazja, jest krajowy, 5000 kosztuje, w sumie jedynie na taki mnie stać... Myślałam jeszcze o Punto Albo starym Focusie Czyli mniejszym aucie, bo ta Vectra w kombi akurat.

Gość gość
ze pshegralas zhycie :)

Gość prawictwo pospolite128
a wiesz ze punto to auto małe a vectra większe Zastanów sie najpierw co chcesz Punto i vectra to inna klasa samochodó w vectra kombi raczej do miasta sie nie nadaje punto to auto miejskie , ktore nie nadaje sie na dalekie trasy.

ale punto za to dobrze sprawdzi sie w miescie .. Zastanow sie czy chcesz auto do miasta czy na dalekie trasy i ile kilometrow bedziesz robic rocznie

Gość gość
Miałam dwie vectry dawno jedną rocznik 1988 i potem 2000.To bardzo fajne auta,dobrze się prowadzi mimo że nie małe,części niedrogie,w sumie mało awaryjne.Z tych aut co myślisz to jednak zdecydowanie polecam vectre.Teraz też mam opla ale już nie vectre tylko merive i czasem tęsknie za starą poczciwą vectrą.

Moi rodzice mieli kiedyś Astrę I i rewelacja, nic się nie psuło, niestety skasowany, bo pewnie do dziś bym nim jeździła;-)

Ja bym opla nigdy nie kupił.

m.in dlatego ze kilka razy spotkałem holowaną astre

skąd jesteś antyfanie opla? Pewnie facetem i to z Warszawy ;]

Gość gość
do prawictwo pospolite:a miałeś kiedyś opla?Ja mam trzeciego i nie narzekam.

Też widziałam kilka holowanych Astr II, ale nie I i nie Vectr B

Znam takiego co mądrzy się jakie to Ople złe a sam jeździ VW i ciągle coś naprawia, cały majątek na to idzie.

Jedyna moja rada : nie kupuj auta w kombi Bo kombi j pali więcej benzyny niz Hatchback Jezeli kupujesz duze auto to wybierz wersje Hatchback .. Kombi jest bezużyteczne . No chyba ze handlujesz czymś i potrzebujjesz bardzo duży bagażnik

Jak patrzę na raporty spalania to i tak spala 10l/100 km Czy kombi czy hatchback w przypadku akurat Vectry

raporty spalania nie maja znaczenia .. Kombi zawsze pali wiecej od hatchback .. Nie musze tłumaczyc chyba dlaczego

ale to opinie użytkowników, różnica jest niezauważalna Nie wiem jaka jest różnica w wadze ale najwyraźniej nie aż tak znacząca. Opel to dobra marka.

Gość gość
a z jakim silnikiem ta Vectra?

Gość The Big J
Mam Vectre, kupiłem pół roku temu, na razie jestem zadowolony, ale tak naprawdę, żeby stwierdzić, czy dobrze się zrobiło kupując dane auto, potrzeba min 2 lat wg mnie, chyba ze sie kupuje egzemplarz w którym wszystko się rozwala na dzień dobry. Mój niestety ma 2 wady, bierze za duzo oleju, i duzo pali. Do miasta radziłbym Ci hatchbacka ze względu na to iz jest mniejszy. Ale jeżeli chodzi o niezawodność, na razie mój Opel ani razu mnie nie zawiódł, więc jak dotąd nie mam zastrzeżeń jeżeli chodzi o awaryjność.

Gość The Big J
Ku​rwa. Auto i po aucie. Wypadek, holownik, w pi​zdu; koniec.

Gość gość
Za 5k kupujesz zadbaną Lagunę na full wypasie która jest dużo mniej awaryjna niż Vectra, znacznie wygodniejsza i lepiej wykonana. :D