Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaworowicz wyglada rewelacyjnie jak na swoje 67 lat

Polecane posty

Gość gość

Nie sadzicie?

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
myślałem ze ma 50 :0

Gość gość
No tez tak myslalam;-) Bo wyglada lepiej od niejednej 50tki. A kobieta jest juz prawie przed 70tka. Zawsze szczupla, z klasa, ma dobra cere.

Gość ladacooooo
zakonserwowana jest

Gość gość
Ludzie ,wiecie co daje odpowiednie oswietlenie i makijaż telewizyjny ??? Jest piekną kobietą bo ma serce jak stół :-D

Gość gość
Nie przesadzajcie. Jakos nie kazdej osobie pomaga oswietlenie i makijaz, a ona trzyma sie naprawde swietnie. Owszem ma na to srodki, ale mimo to nie wyglada sztucznie, poprostu dobrze. To chyba geny, bo jest tyle celebrytek co tez Maja kupe kasy, a wygladaja zle. Gorniak ma 40stke a wyglada tragicznie. Jak ona dojdzie do wieku Jaworowicz to bedzie wygladala jak stare pudlo. I nie przesadzajcie z ta jadowitoscia. Lubie jej program, ona czasami denerwuje bo za baradzo przerywa innym, ale ogolnie dobrze ze sa takie programy, bo juz wielu osobom ten program pomogl. A ludzie zawsze beda gadac, jak np. w przypadku Owsiaka :o

Gość gość
ciekawe, ciekawe :) Ja też uważam, że dobrze się trzyma, poza tym jest ładna :) Jest naturalna, nie miała żadnych operacji plastycznych. Wygląda lepiej niż Młynarska i Rozenek razem wzięte :D

Gość Ale to już było
To prawda! Pani redaktor Jaworowicz jest bardzo ładna i na dodatek mądra.Wieli ludziom pomogła w trudnym życiu..Wspaniała kobieta.

Gość gość
może jak się pomaga ludziom to się młodnieje

Gość gość
Aha i dodam, ze kobieta ma niesamowota klase. A tego nie da sie kupic

Gość gość
Jak dla mnie nie ma klasy, jest krzykliwa i za szybko mowi No ale wygląd ok

Gość gość
Zgadzam sie, ze czasami jest za glosna i innym przerywa. Ale z drugiej strony kobieta ma charyzma i nie jest nudna jak flaki w oleju. Troche ambiwaletna, ale klase ma

Gość gość
Gościu 13.50 przepraszam ale o jakiej jadowitosci Ty mówisz ? Dla mnie liczy sie wnetrze bardziej niz to co na zewnątrz .Tak, jest piekna bo ma olbrzymie serce do pomocy .Miałam przyjemność ja zobaczyc w trakcie kręcenia jednego z materiałów w terenie i wiem jak wyglada bez tego calego anturażu .....Trzyma sie dobrze to fakt ale widac uplyw czasu ....10 lat wiecej niz w tv .

Gość gość
Moze dla ciebie i wiecej zreszta wcale jej nie bronie :p Ale jak by sie kazdemu przypatrywac w realu to nikt nie jest nieskazitelny. I wiadomo ze kobieta po 60 nigdy nie bedzie wygladala jak 30 czy 40latka. Ale Prawda jest taka, ze ona ma dobry owal i rysy i nie wazne ze ma tez zmarszczki. Wiele kobiet po 60 nie wyglada dobrze i tyle.