Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam dziś pierścionek! :)

Polecane posty

Gość gość1234
musiałaby mi panna zrobić taką laskę żeby mi sie kolana przez miesiąc trzesly zebym jej taki pierscionek kupil :D

Gość gość
ch***y..., nie masz przyjaciół?, rodziny? im się pochwal..., co obcym ludziom obchodzi jaki masz pierścionek.... -,- zlituj się kobieto..., ludzie mają inne problemy na głowie a Ty chwalisz się swoim pierścionkiem co za pustostan...

Gość psychologiakwantowa
na moje oko tu brak najważniejszego, uczucia, miłości budujesz, a raczej próbujesz budować związek materialny, na pierścionku, czy ładny, czy innych oczarujesz,,, a życie życiem..

Gość gość
pffy ale badziew a ty widać że na kase lecisz zdzira nie ma się co chwalić bo ...... i se dopisz kążdy facet taki sam

Gość gość
zazdrość zjada :) oj ludzie.... a jak gwiazdy świecą d****i i cycami to ok? Jak się chwalą jakie to one piękne, to Panowie się, aż pocą. Wtedy nie ma cie nic przeciwko. Dziewczyna się cieszy, chce być piękna, dzieli się czymś, a Wy nie musicie od razu napadać. Nie chcesz, to się wyłącz z tego wątku. Widać jaka malizna z Was wychodzi. Psychologowie i psychiatrzy internetowi znawcy :), a pewnie sami macie nieudane życie... cóż... Ja gratuluję, jak gościa stać ok, jak jest miłość ok. Cieszcie się sobą i życiem. Pozdrawiam i gratuluję serdecznie.

Gość gość
na co ci to, teraz piękny pierścionek w walentynki (swoją drogą trochę wiocha z tą datą), a za 10 lat rozgoryczenie i "gdzie ja oczy miałam" ...

Gość gość
Jak za ponad 5tys. to masz faceta z kasą. Chyba, że kredyt wziął na ten pierścionek i najbliższe lata będę cienkie ;) O chlebie i wodzie :) Zastaw się a postaw się :) Nie, tak poważnie - jak go stać to miło, że tyle wydał, bo to pamiątka na całe życie :) Najważniejsze, żeby i życie z nim wyglądało tak pięknie jak ten pierścionek :)

Gość gość
nooo, jak za ponad 5 tys. to musi być fajny! bo drogi! a drogi jest fajny! a jak tani to znaczy że nie kocha! ale ten jest drogi! więc kocha! jakie wy głupie jesteście to się w pale nie mieści.

Gość gość
Życzę wszystkim takich pierścionków, życzę też szczęścia i dostrzegania radości w dawaniu ciepła drugiemu człowiekowi. Wartośc pierścionka to rzecz względna - jeśli ktoś zarabia 10000 zł/mc to dla niego nie jest duży wydatek. To tak jak połowa pensji kogoś, kto zarabia 1500 zł, a wydaje na pierścionek 750 zł. Można się sprzeczać i mówić, przecież za te pieniądze lepiej gdzieś razem wyjechać, ale nie bierzecie pod uwagę tego, że taką osobę stać i na pierścionek i na wyjazd i jeszcze zostanie. Więc nie wiem o co tyle krzyku u niektórych :) Zresztą patrzenie komuś w portfel nie jest ładne :)

Gość gość
no różnie to bywa. jak ktoś lubi na palcu nosić wartość prawie dwóch średnich krajowych to gratuluję odwagi, ja bym się bała. zresztą ja nie lubię biżuterii, pierścionek zaręczynowy nosiłam tylko przez okres narzeczeństwa (jakieś pół roku), a potem wsadziłam do szuflady i do dziś tam leży, a noszę tylko obrączkę. nie mam nic przeciwko kupowaniu drogich błyskotek, jeśli kogoś faktycznie stać, ale ja sama nie chciałabym takiego czegoś dostać, bo trochę bym się czuła, jakby mój partner wyceniał swoją miłość do mnie (nie wspominając że są to też moje pieniądze, a ja bardzo niechętnie wydaję kasę na rzeczy bez większej praktycznej wartości :P)

Gość Olaluna niezalogowana
Gratuluje zaręczyn, pierścionka nie oceniam ;-) Dodam tylko, ze ja swój dostałam prawie 6 lat temu, mieszkaliśmy juz razem i mieliśmy wspólny budżet i zabronilam M. kupować drogiego pierścionka, bo pieniądze mozna wydać na bardziej pożyteczne rzeczy. Wybraliśmy razem przez Internet, na Amazonie, $ wtedy nisko stał i w ten sposob cena pierścionka zamknęła sie w około 1000zl, a za przesyłkę nic nie płaciliśmy, bo kolega był w Stanach i odebrał. Wiedziałam, ze pierścionek jest zakupiony, ale kiedy dotarł i ile czekał na TEN DZIEN do tej pory nie wiem i niech tak zostanie ;-) A w Polsce podobne były dwa razy droższe, wiec jeszcze zaoszczedzilismy :D A pierścionek taki: http://fruita-colorado.olx.com/14k-white-gold-3-three-stone-round-brilliant-diamond-engagement-ring-iid-145442080 Miłego dnia :-)

Gość gość
Ja dostalam pierscionek 10lutego przez walentynkami I bardzo die ciesze,Bo walentynki to strasznie oklepana data.pierscionek jest z rubinem I 6diamentami, troche tanszy od autorki topiku,ale dla mnie sie nie liczy cena a gest:):)

Gość gość
zostawiając cenę, bo patrzyłem na jakość brylantów (to cena jest rynkowo ok). to pierścionek jest bardzo ładny. Klasyczny, pasuje zarówno młodej jak i starszej kobiecie, więc można śmiało powiedzieć - ponadczasowy. Pracowałem u jubilera kilka lat, dlatego zawsze patrzę na parametry biżuterii. Jeśli już na to tak materialnie patrzymy, to odpukać, jeśli zajdzie w życiu potrzeba, taki pierścionek sprzedamy i coś tam będzie z niego. Natomiast wszystkie pierścionki z cyrkoniami i próbie 333 to może starczy na waciki. Gratuluję zaręczyn i dobre gustu.

Gość gość
i już oceny po kasie... a przecież nikt o to nie prosił :) Ładny, gratuluje i dużego stażu życzę :)

Gość gość
jak nie prosił? jakby nie chodziło o kasę, to by najwyżej napisała: dostałam pierścionek z brylantami, ładny. a tak daje linka prosto do sklepu. to przecież jak krzyczenie "patrzcie, jak bogato wyjdę za mąż!"

Gość gość
ja tego tak nie odczytałam. Ale zazdrośnicy tutaj :) Matko! :)

Gość gość
ale się ten wyżej wypocił:) a miej, super :) Powodzenia :)

Gość gość
genialny!

Pierścionek klasyczny, nie w moim guście, ale tak naprawdę ważniejszy jest mężczyzna, który go daje nie samo świecidełko;) dlatego dołączam sie do gratulacji i życzę najlepszego na nowej drodze życia;)

Gość gość
bardzo ładny. Gratulacje.

Gość gość
to teraz taki zwyczaj ,ze sie daje pierscionki z ceną?( czy wręcz przeceną)?

Gość gość
nieziemski.... przyjmij moje gratulacje :)

Gość gość
gruuubooo! bardzo elegancki!

Gość gość
zamówiłem dziś identyczny :) tylko z żółtego złota

Gość gość
bardzo mi się podoba... super jest.

Czyli co? Plan życiowy prawie zrealizowany. Teraz byle do ślubu i już będzie można siedzieć na tyłku, tyć i pasożytować na jeleniu? :)

Gość gość
Uwaga na sklep impresimo! zamówiłem pierścionek miesiąc temu. Zapłaciłem przelewem w dniu zakupu. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem tego za co zapłaciłem. Telefoniczne głupie wykręty, że już wysłany, że jutro wysyłka.... nie wiem czy zobaczę jeszcze kasę albo pierścionek. Oczywiście data planowanych zaręczyn już minęła...

Gość gość
MNIE TEŻ OSZUKALI!