Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam dziś pierścionek! :)

Polecane posty

Gość miuriel
zamówiony pierścionek nigdy nie dotarł

Gość gość
ładny, ale wolę białe złoto i jeden kamyk. :)

Gość gość
Mamy obrączki od nich :) a wcześniej też kupiliśmy pierścionek :)

Gość Klakierówka
Piękna biżuteria. Mam kartę rabatową od nich. Dostałam przy zakupie, ale niestety nie wykorzystam. Jest Ważna jeszcze miesiąc. Jak ktoś jest zainteresowany to niech napisze, podam kod. Szkoda, żeby się zmarnowała, a może ktoś skorzysta. Jest na 10%. Pozdrawiam, a Pani życzę szczęścia.

Gość gość
Troche dziwne - jakby dostala pierscionek ( a w swoim zyciu dostalam dwa :D wiec wiem co pisze) to wrzucilabym fotke mojej reki w owym pierscionku a nie link do strony internetowej. I jak szybciutko go znalazlas. To pewnie ze szczescia. Co za czasy . Wspolczuje wyrachowania.

Gość Informacja od Impressimo
Post w odpowiedzi na wpisy z dnia: 25.02.14 - przez: gość 25.02.14 - przez: gość 25.02.14 - przez: miuriel Wszystkie powyżej wymienione wpisy stanowią naruszenie dobrego imienia oraz interesów Salonu Jubilerskiego Impressimo.pl Zawierają nieprawdę oraz oszczerstwa. Osobę / osoby lub firmę, która postępuje w ten sposób ostrzegamy, że kolejna próba oczerniania znajdzie finał w sądzie. Oświadczamy, że wymienione zdarzenia nigdy nie miały miejsca. Jeżeli ktoś ma wątpliwości lub pytania, to zapraszamy do kontaktu. Mamy nadzieję, że taka sytuacja nie będzie mieć już więcej miejsca, a tego typu działania nie będą już strategią konkurencji. Zespół Impressimo.pl Poniżej mała lektura dla osób / firm, którym wydaje się, że można bezkarnie niszczyć czyjś wysiłek i pracę. "Autorzy obraźliwych oraz oczerniających wpisów na forach internetowych muszą się liczyć z tym, że nie będą anonimowi - informuje "Rzeczpospolita". Udostępnienia danych z forów internetowych mogą żądać już nie tylko policja, prokuratura czy sąd. Takie prawo ma też każda osoba fizyczna i firma, które wykażą, że jest to niezbędne dla ochrony dóbr osobistych i dobrego imienia. Tak orzekł Naczelny Sąd Administracyjny. To przełomowy wyrok, bo dotychczas namierzenie tzw. hejterów (czyli osób publikujących w sieci obraźliwe wpisy) było często niemożliwe. Administratorzy stron internetowych twierdzili bowiem, że tylko organy państwa mogą się domagać takich informacji. Wyrok oznacza zmianę dotychczasowej praktyki i umożliwia udostępnianie danych na podstawie ustawy o ochronię danych osobowych."

Gość gość
O, ujawnili się pracownicy sklepu. Wygląda na to, że wszystkie pozytywne komentarz pisali sobie sami. A "klienci", który pisali, że nie dostali towaru pisali o sklepie "impresimo" ;)

Gość gość
tez mi sie wydaje ze jak na dwa tygodnie to cos duzo zadowolonych klientow sie posypalo, a potem nagle cisza

Gość gość
Oj tam, wystarczy pisac z kafejki :D

Gość gość tomeczek
ja moge zagrac u was na weselu

Gość gość
o tym sklepie impresimo to ja pisalem, tak z glupa troche. sorry :( dostane jakis upominek? :)

Gość gość
dobra, przepraszam. nigdy nic nie zamawialem i te posty: 25.02.14 - przez: gość 25.02.14 - przez: gość 25.02.14 - przez: miuriel to sa glupoty wyssane z palca ;( ;( ;(

Gość gość
Baby jak sroki lecą do błyskotek.

Gość gość
Ja też mam od nich pierścionek, ale skromniejszy ;) mimo to również mi się podoba. Nie lubię brylantów więc mam z tanzanitem i małymi brylantami :) Pozdrawiam i wszystkim dziewczynom życzę szczęścia... Wiosna!!!!

Gość Kaśka Warszawa
mam od nich z szafirem i dwoma brylantami. Kupiony 2 lata temu. Myślałam, że przetrze się białe złoto i będzie widać żółte. Ku memu zaskoczeniu nic takiego się nie dzieje. Z ciekawości zadzwoniłam do sklepu i się okazało, że białe złoto jest w odlewie, nie pokrywane. Miło.