Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jetpack1995

Przyjaciółka nie przyjęła walentynkowego prezentu

Polecane posty

Gość Jetpack1995

Cześć, pomyślałem że dam mojej najlepszej i w zasadzie jedynej przyjaciółce prezent na walentynki, chciałem jej dać misia, czekolade i rysunek (ponieważ ona kocha rysować i chciałem jej zrobić małą przyjemność również rysując coś), otóż misia kategorycznie odmówiła i powiedziała że go nie chce i nie mam go kupować a na rysunek spojrzała może przez 3 sekundy i powiedziała że go nie chce i czekolady też nie chce, a ja ją kocham i zrobiło mi sie bardzo smutno, niemalże płakałem i mam dosyć, wydaje mi sie że ona mnie nie lubi, co wy na to? ;(

Gość gość
jaka ta czekolasa?

Gość Jetpack1995
alpen gold nussbeiser

Gość gość
Tez to przeżyłem. Nie ma sie co oszukiwać. Mają nas w d... Trzeba szukać nowych koleżanek.

Gość gość
boi sie ze ja kochasz, ona ciebie nie chce

Gość pieniaraOt
Może sie speszyła i nie wiedziała jak zareagować? Może od dawna podejrzewa że coś do niej czujesz lecz ona tego samego nie czuje i przyjmując prezenty nie chciała ci dawać nadzieji? A tak nawiasem mówiąc to ja bym nie pogardziła czekoladą :P A co narysowałeś? Ja bym była w siódmym niebie jakbym dostała od kogoś coś z serca ręcznie zrobione :)

Gość gość
no trochę to chamskie ale może była totalnie zaskoczona i nie wiedziała co zrobić, a teraz jej głupio? albo takim zachowaniem chciała Ci dać do zrozumienia ze nic z tego. Może wroc do tematu za jakiś czas? Swoja droga mogles stopniowo się zblizac, dac jej cos niezobowiazujacego w ramach przyjazni.. ja tez dostawałam od facetów jakies prezenty, ale typowo przyjacielskie bo walentynki to nie tylko swieto zakochanych :) mogles tak zrobić i powolutku wszystko doprowadzić do tego, czego chcesz, tak znienacka to w sumie się nie dziwie jej....