Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łona jest Aniołem

pan pomidoree znów się uaktywnił

Polecane posty

Gość Łona jest Aniołem

" pan pomidoree" znów się uaktywnił ...:) Dla nie zorientowanych ,aktywność "pana pomidore" być może jest zagadkowa dla mnie to cóż chleb powszedni ..."pomidoree" nie porzuca starych sprawdzonych schematów ...Co kręci "pomidore" ? Otóż wyobraźcie sobie iż rozmawiacie we własnym mieszkaniu na dowolny temat no choćby pod tytułem "owłosione nogi kolegi" oraz że podczas tej bądź co bądź banalnej pogawędki pada jakieś słowo (obojętnie jakie np "ważka" ;) Po czym wchodzicie na publiczne forum takie jak dajmy na to kafeteria i od razu trafiamy na temat założony przez "pana pomidoree"(albo jakiegoos jego pomnieszego pieska;) temat pod tytułem "Owłosione nogi"...:D po czym wczytując się w treść widzimy powtarzane z uporem maniaka słowo "ważka" ;) Pewnie zapytacie o co ten cały ambaras ,koleś jest c***jem ,mentalną qrwą ale nikomu krzywdy nie robi ...prawda ..? Chodzi przecież tylko o pokazanie że qrwa ma za nic naszą prywatność ,że może robić co mu się podoba a my to musimy znosić ...Generalnie mam w******* na podobne zagrywki mikro-c***jka ;) skoro jednak menda bawi się w ten sposób dlaczego ja nie miałbym dokumentować sobie jego działalności ? :)

Gość gość
I co nie ma tę małą wsze żadnej rady ? No choćby Fundacja Helsińska behehe ? :D

Gość gość
to tylko poczatki schizofrenii twojej wiesz podsluchy podglady i te sprawy

Gość Łona jest Aniołem
Ciężka sprawa z gnidami ,jak udowodnić coś takiego ? :)

Gość Łona jest Aniołem
"to tylko poczatki schizofrenii" tjaa zapewne .:classic_cool:

Gość gość
Isc do dobrego psychiatry, dyskretnie

Gość Łona jest Aniołem
"Isc do dobrego psychiatry, dyskretnie " dziękuje za radę .:)

Gość gość
Obsesje na punkcie roznych osob i wmawianie sobie rzeczy ktorych nie ma

Gość gość
To ciekawe co mówisz, rozwiń temat.

Gość gość
I zycie tym, porzucanie innej aktywnosci zyciowej albo zawezanie jej do koniecznego minimum, to sprawa dla specjalisty

Gość gość
Facet rozważ dysproporcje sił ,tam masz do czynienia z prawdziwą qr-wą i to nie jedną.... której/ych jedynym celem od kilku lat jest cię albo urobić jakoś albo skrzywdzić ...nie widzisz tego ? po c***j siedzisz w tym kraju ?

Gość Łona jest Aniołem
Eee bo to w sumie też mój kraj ;) czy zawsze należy ustępować gdy trafi się na ku-w-ę ,ludzką wsze ? :)

Gość gość
A po co reagujesz w ogóle na takie działania ? Przecież taka wsza żyje i pasie się tym że Cię to jakoś według niego to rusza ...Wsze bawi wywoływanie złych emocji po częśc***ewnie dlatego a udowodnić że nie wiele się od niej różnisz ,że wystarczy pomajstrować przy tobie i zrobisz się pomidoro-podobny (wszo-podobny) po co ułatwiać mu sprawę ? :)

Gość Łona jest Aniołem
Eee w sumie rusza mnie to niespecjalnie :) Epitety jakich używam mają jedynie w jak najwierniejszy sposób oddać mój stosunek do tego człowieka tj chodzi o wizerunek bez przekłamań a nie moje emocje ...Po prostu skoro gnida bawi się tak ,nie widzę nic złego w tym aby uwieczniać jakoś jego zabawy ..to wszystko.:)

Gość gość
c***ja tam wszystko ,wspaniały kraj tylko ludzie k******y ;) wniosek oczywisty ..:-P

Gość gość
dlatego wole pożegnac sie z tym dziadostwem i z hakerami

Gość gość
No mądry głupiemu niby powinien ustępować sprawa się komplikuje gdy ustępuje się podłemu ,s******nowi itp Gdyby tak wszyscy robili kiepsko by to wyglądało .