Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak namówić chłopaka do powrotu do Polski?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. dodam, że ja jestem tutaj, on wyjechał parę miesięcy temu. miałam dojechać, ale patrząc na to jak to wygląda, nie chce chyba wyjeżdżać.

Gość gość
a będziesz go utrzymywała jak wróci?

Gość Perfect_Two
A gdzie chłopak jest? Kraj?

Gość gość
ma dość dobry zawód, więc bez problemu znalazłby tutaj pracę, tylko że chciał zmian na lepsze, a wg mnie, przynajmniej finansowo, jest gorzej, zdecydowanie. a jest w UK, Londyn.

Gość gość
Wrócisz do polski I co?

Gość gość
Odwołaj się do instynktów, zrób striptiz na żywo i obietnicę codziennego gorącego seksu.

Gość gość
pokazuj swoja broszke na kamerce

Gość 0 Terenia 0
Uderz do jego przyjaciela, może zazdrość go ukłuje i wróci. Albo stwierdzi, że jesteś dzi/wką i już tam na dobre zostanie 😴

Gość gość
Do czego ? :D p******* cię?

Gość gość
Ake skoro nie błyas w Londynie I nie zylas tam, to skąd mozesz wiedziec jak tam jest ? Skąd wiesz, ze jest gorzej ? JEST INACZEJ kochana I nie dowiesz sie dlaczego , jesli sama tego nie przezyjesz. Moze z punkyu widzenia chłopaka tam jest lepeij ? On moze porównac.. A moze jemu po prostu tam jest lepiej ?

Gość gość
jesteś tylko jego dziewczyną, nie powinnaś go namawiać. Sam powinien wiedzieć, co dla niego dobre. Miałaś dojechać, więc nie tak się umawialiście.

Gość gość
może i nie funkcjonowałam tam na co dzień, ale mimo wszystko kilka razy po kilkanaście dni byłam. na pewno jest trudniej finansowo, przynajmniej na początku. średnio mi się tam podoba, może wynika to ze strachu, może z faktu że w Polsce mam dość ciekawą i stabilną pracę z nie najgorszym wynagrodzeniem, może że mój angielski nie jest na tyle dobry żeby pracować w zawodzie. uwielbiam te głupie wypowiedzi na kafeterii, a za wszystkie, które coś wnoszą do dyskusji dziękuję