Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dipply

żaden facet mnie nie adoruje ani nie adorował

Polecane posty

Gość dipply

Jak w temacie. Już sama nie wiem co jest ze mną nie tak. Przecież nawet brzydkie dziewczyny mają facetów. Co prawda też nie jestem zbyt ładna ale moja uroda nie wypala innym oczu... Czasem wychodzę do klubu czy pubu ale nikt do mnie nie zagadał. Wiem też że nieśmiałość też nie jest problemem bo znam dużo nieśmiałych dziewczyn w związkach albo przynajmniej przelotnie spotykających się z kimś. A ja się nawet nie całowałam...

Gość gość
Ile Ty masz lat dziewczyno ? Inteligentny człowiek sam wie w czym leży problem , choć czasami trzeba trochę więcej czasu. Jeśli masz już ponad 20 lat to powinnaś to wiedzieć a nie zadawać takie pytania .

Gość dipply
Nie wiem i nie uważam się przez to za mniej inteligentną :o

Gość Gieniu
Juz wszystko jasne wiem o co chodzi....

Gość gość
Umow sie zemna wypipkuje cie nastruj ci sie poprawi:-)

Gość biZ0n
zwyczajnie dla Ciebie facetów zwyczajnie zabrakło , liczba facetów przypadających na jedną kobietę z roku na rok zwyczajnie maleje, już teraz w wielu miejscowościach przypada jeden facet na cztery kobiety , nie masz wyboru , albo bierzesz łysego i szczerbatego albo zostajesz sama z kotem do przytulania , czy wybierasz kota ?

Gość andkaa
Opowiedz jak na przykład zachowujesz się na przykład w tych w klubach, gdzie się bawisz, jak i z kim, czy pijesz? Do mnie najczęściej podbijają w tańcu albo jeśli stoję sama przy barze i piję piwo, zwykle wtedy łatwo nawiązać taką samoistną przyjemną rozmowę. Chyba że takich małych akcji nie uznajesz za adorację ;)

Gość SMB
No to okazuje się że odpychasz swoim zachowaniem zagłęb się trochę w swoją osobę to zauważysz co robisz źle .

Gość gość
facetów jest dużo ale tych nijakich interesujących rzeczywiście jest niewielu

Gość biZ0n
skoro nawet Doda Elektroda chce odbić faceta Agnieszce Szulim to coś jest na rzeczy, czyli nie ma facetów wolnych nawet na rynku wtórnym

Gość gość
doda nie chce faceta szulim pobiła ją bo jest stuknięta

Gość oto co mówią obcokrajowcy
To, że brzydkie kobiety mają facetów to problem, który trzeba potępiać.

Gość gość
czemu?

Gość boadupczyciel
Kobieto nie masz szans na żadnego normalnego faceta, jak masz bardzo chcice to poszukaj Trynkiewicza, zbieraj na operejszyn plstyczny

Gość gość
skoro jesteś przecietna i nigdy nic.. to pewnie z charakterem masz cos nie tak. tzn może jesteś uprzejma, inteligentna..ale aure masz odpychajaca? w klubie czy w necie to każdy z każdym rozmawia, flirtuje...a skoro nawet tam nie zagadują to musisz mieć cos z osobowoscia

Gość dipply
no ale co... zupelnie nie wiem co moze być powodem :(

Gość gość
to nie prawda z iloscia facetów- odsyłam do roczników - jest wręcz odwrotnie facetów jest więcej w młodym wieku a zapewne tacy autorkę interesują - dopiero starych dziadków jest dużo mniej niż babek bo szybciej umierają. Co więcej w małych miejscowościach jest więcej facetów a tylko w niektówych miastach więcej kobiet ale ogólny rozrachunek jest na korzyść młodych kobiet.