Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trzeba zarabiac

Polecane posty

Gość gość

By miec dom na kredyt w Londynie czy nawet mieszkanie. Normalnie jesc (bez fasolki z puszek). Utrzymac samochod. Pojechac na wakacje. Korzystac z "zycia towarzyskiego" - kregle, obiad w restauracji... Oplaty, ubrania, leki, kosmetyki... Odlozyc kase na "czarna godzine" itp.,itd. W razie dodatkowych wydatkow typu mandat, przeglad, zepsuta pralka moc sobie z tym poradzic. Dla 2 osob. Jak myslicie?

Gość gość
Ja myle, ze min.4000 f

Gość gość
My zarabiamy lacznie 4 tys i jest ok ale nie odkladamy nic , no i nie mieszkamy w Londynie , w. Londynie zeby Cie na wszystko co piszesz bylo stac to z 5 - 6 tys .

Gość gość
My mamy na reke 3200 i starcza na wszystko co napisalas. Mieszkanie wynajmujemy. 6 strefa

Gość gość
Wszystko zalezy gdzie kto zakupy robi , jak mieszka , gdzie na wakacje jezdzi i ile odklada .

Gość gość
Kazdy ma inne wydatki, potrzeby, rachunki... Jak dla mnie to 4-5 tys f spokojnie.

Gość gość
@21:21 przy 4000 f i to poza Londynem i nie odkladacie...no to pewnie kase roz******lacie i nawet 10000 by Wam nie starczylo

Gość gość
A skad Ty wiesz jakie maja rachunki, wydatki, jaki czynsz itd.,itp.??? Co Ci do tego jak ktos wydaje swoje wlasne pieniadze?!?

Gość gość EEEE
W Londynie pytacie hm nie wiem. Ale w Szkocji ja mam na rękę 900 a mąż 1400 i żyje sie nam naprawdę dobrze. sami na mieszkaniu (kupiliśmy poprzez LIFT scheme 2 bed). wakacje co roku raz Polska raz co innego np rok temu była Gran Canaria a w tym chyba Włochy tylko wahamy sie gdzie dokladnie

Gość gość
Zgadzam sie, 5000-6000 f mc