Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam12345567

dziwne objawy

Polecane posty

Gość Witam12345567

Moja dziewczyna miała przez pare dni swędzenie i pieczenie pochwy (przed tym całym zdarzeniem robiłem jej palcowke robilem ja tez i nawet jak swedzialo) Swedzenie przeszlo wraz z pieczeniem wiec postanowilismy sie kochac oczywiscie z prezerwatywa doszedlem ale wyciaglem z pochwy i spuscilem do gumki ktora po sprawdzeniu nie byla dziurawa.Pod wieczór dziewczyna zauważyła na bieliznie brazowa plamke jedną malutka na drugi dzień nic nie było.Na 3 dzien postanowilem zrobic jej palcowke po czym zorientowalismy sie ze brazowe uplawy zaczely leciec zaraz po palcowce i bylo ich dosyc sporo na drugi dzien z rana sie skonczyly i do tego czasu juz ich nie ma. Moja dziewczyna twierdzi ze moze byc w ciazy bo ma teraz taki wzdety brzuch ktory raz jest wzdety a raz nie. Ale jak dla mnie sperma nie dostała sie tam i to jest wykluczone dla mnie a bardziej intryguje mnie to ze swedzialo i pieklo i o to obwiniam sytuacje z upławami. Co to może oznaczać czy to ciąża tak jak ona myśli czy to jakaś infekcja tak jak ja mysle ? Puki co do ginekologa nie może pójść wiec pytam tutaj o to Pozdrawiam licze na full odpowiedzi.

Gość gość
Jak ją zapyliłeś to teraz nie pytaj.

Gość Basia2626
Swędzenie i pieczenie mogą świadczyć o infekcji jak również o podrażnieniu, brązowe upławy po stosunku mogą wskazywać na przykład na nadżerkę. Warto by było udać się do ginekologa. Ciąże można sprawdzić testem. Stosujcie przed stosunkiem provag żel, po pierwsze nawilża co ułatwi stosunek, po drugie łagodzi podrażnienia i chroni przed infekcjami. Twoja partnerka może go włączyć do codziennej higieny.