Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania00

Pęknięta prezerwatywa pomocy :(

Polecane posty

Gość ania00

Jestem z chłopakiem cztery lata,współżyjemy od pół roku. Przygotowywaliśmy się do tego i braliśmy pod uwagę, że taka opcja zaistnieje..pękła nam prezerwatywa. Wydaje mi się, że trochę spermy zostało we mnie. Jestem w dniach niepłodnych, już po owulacji. Byliśmy w aptece, ale nie chcą wydać nam tabletki 'po' bez recepty, a ja sama nie mogę iść do lekarza, ponieważ 18 lat mam dopiero za miesiąc :( Co mogę zrobić? Czy jest duże prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
niewazne ze nie masz 18 lat, zglos sie na pomoc dorazna/wieczorna, w kazdym szpitalu nawet ginekolog ci wyda taka recepte, nie ryzykuj!!!

Gość gość
Idż do zakładu wulkacyjnego tam ci skleją gumę ,c**ę i głowę,Dziecko po pomoc idź do mamy.

Gość gość
No bo bez recepty nikt ci tego nie da, a nawet o receptę często jest trudno bo tej tabletki nie można nadużywać i nie wszyscy lekarze ją chętnie przepisują.

Gość gość
Właśnie dlatego, jeśli stosuje się zabezpieczenie mechaniczne warto wyznaczać dni płodne i niepłodne. My współżyjemy tylko w dni niepłodne i nie muszę się obawiać wpadki, bo wtedy tak czy inaczej nie może dojść do zapłodnienia. Do wyznaczania faz cyklu mogę polecić mikroskop owulacyjny np Afrodytę