Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn, czemu kręcą was buraki ?

Polecane posty

Gość gość

Nie zebym sie zalil ale troszke juz na tym swiecie przezylem i doszedlem do wniosku ze wiekszosc dziewczyn lubi byc adorowana przez cpunow pijakow i frajerow. Sytuacja ostatnio w firmie, jest tam taka dziewczyna w dziale zamowien ktora mi sie podoba, czesto z nia mam kontakt bo sytuacja zawodowa tego wymaga, czasem ja nawet podwoze do domu bo mieszka po drodze do mojego miasta. Zawsze w stosunku do niej bylem kulturalny zawsze pomagalem jej w problemach zawodowych a czasem nawet udzielilem rad jak starszy kolega w jej zyciowych problemach. Myslalem ze znaczy to dla niej cos wiecej ale nie. Ona ostatnio mocno flirtuje z kolesiem z naszej pracy ktory wiecznie wali browary i pali trawke, przeklina co drugie slowo i zachowuje sie jak prostak. Jak widac jej to imponuje bo dala sie zaprosic do kina. Na drugi dzien opowiadala mi jaki on jest fajny i tak dalej. Nie wiem jakim cudem dziewczyna imponuje prostackie zachowanie i jeszcze to ze ktos naduzywa alkoholu i trawki. NIe jestem jakims sztywniakiem, tez sobie wypije czasem i zapale ale bez przesady. To juz nie pierwszy raz kiedy widze ze dziewczyna z mojego oteczenia leci na buraka. Zastanawiam sie czemu wy takie jestescie. Mam taka jedna kolezanke ktora kiedys ostro dawala d**y na imprezach i hulala z kazdym napotkanym facetem. Dzisiaj jest przykladna mamusia i zonka i udaja niewiniatko.

Gość gość
rzuć buraka, znajdziesz sobie lepszego🖐️

Gość gość
Nie dopinaj nam wszystkim łatek. Każda dziewczyna ma zupełnie inne oczekiwania i coś zupełnie innego do zaoferowania. Więc kolega i koleżanka są siebie warci... ;) Ja też nie mogę znieść tego buractwa. Szukam jak igły w stogu siana swojego księcia z bajki. A proszę tylko, o kogoś inteligentnego z poczuciem humoru, czy o tak dużo wymagam? ;)

Gość gość
Nie wrzucam was wszystkich do jednego worka, ale w wiekszosci przypadkow tak sie dzieje. Wydawalo by sie fajna dziewczyna a podoba jej sie taki prostak i powiem Ci ze ja takie cos zauwazam bardzo czesto. Wiekszosc dziewczyn z mojego otoczenia wybiera prostaka a inteligentny przystojny facet jest dla nich dziwakiem.

Gość gość
Tak to już bywa, że miłość jest ślepa, a grzeczne dziewczyny lubią niegrzecznych chłopców. :) Walcz o nią, ale najpierw się zastanów, czy chcesz dzielić zdobycz na pół... Pozdrawiam. Miłego dnia. ;)

Gość gość
Nie no nie bede o nia walczyl, gdyby nie doszlo do tej sytuacji to pewnie bym to zrobil ale teraz kiedy widze ze dziewczyne kreca takie typki z marginesu i jeszcze jej imponuja to pies juz zostal pogrzebany bo swiadczy to o niej samej. Mylilem sie co do niej i mialem lepsze zdanie na jej temat. Teraz ta sytuacja otworzyla mi nieco oczy i dala jasno do zrozumienia zebym porozgladal sie za jakas normalna dziewczyna.

Gość gość
Normalka to samo tyczy sie dziewczyn suk ktore wybieraja porzadnych facetow. Ja sama jestem normalną ulozona kobieta i trafiam na takich prostakow jakich opisal autor tematu, marzy mi sie normalny kulturalny facet i co ? nic nie mam bo chyba nie jest mi to dane. Z kolei moja kolezanka z pracy zimna suka wredne babsko ma cudownego faceta ktory glupi jest za nia jak nie wiem co, ona traktuje go jak smiecia a on ja jak ksiezniczke.

Gość gość
bo dla dziewczyn liczą sie emocje,nie przeklinasz nie podnosisz jej adrenaliny,nie ma adrenaliny nie ma seksu

Gość gość
hm

Gość uunnoo
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Gość gość
buraki są zdrowe, pomarańcze, mandarynki, cytryny to sama chemia :-(