Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika2222222222

czy to depresja?

Polecane posty

Gość mika2222222222

Witam Od jakiegos czasu czuje sie wypalona. Na poczatku myslalam ze to tylko z przemeczenia i lenistwa. Caly czas bym tylko lezala i nic nie robila i to nie dlatego ze mi sie nie chce ale uwazam ze nic juz nie ma sensu. Oczywiscie nie w tym stopniu zeby soboe zrobic krzywde tylko moje zycie pozbawione jest sensu. Nie mam ochoty wychodzic do ludzi, najlepiej to bym zaszyla sie w domu i caly czas zamartwiala. Czesto tez mysle o zle podjetych decyzjach w moim zyciu. Kiedys bylam radosna i usmiechcieta dziewczyna a teraz jestem chodzacym wulkanem zlosci. Bardzo szybko mozna wyprowadzic mnie z rownowagi, nawet najmniejszy drobiazg wprowadza mnie w furie. Ale ze cos jest nie tak zauwazylam dopiero kilka dni temu kiedy tak nagle z dnia na dzien spadla mi ochota na seks, gdzie przed tem nie wyobrazalam sobie przerwy dluzszej niz 2 dni. W przyszlym tyg wybieram sie do psychologa a teraz chcialambym z kims o tym porozmawiac.

Gość chlopakzestali
Objawy wskazuja na ksiazkowa depresje ale czesto jest mylona ze zlym samopoczuciem. Pogadaj z kims, znaczy z odpowiednim specjalista

Gość gość
Ja ci mogę powiedzieć tak.. Parę dni temu byłam u psychiatry mam dokładnie takie same objawy więc proponuje wybrać sie do takowej osoby.. Psycholog to też dobry początek. Mi np nic nie dawał a i te spotkania raz na miesiąc gowno dają. Dostałam tabletki zaczęłam brać i zobaczymy jak będzie.

Gość mika2222222222
Psychiatry? Zawsze myslalam ze tam chodza ludzie ktorzy sa nienormalni. A to idzie wyleczyc? Ciekawe jaki mam stopien depresji.

Gość gość
Depresja na 95 %

Gość mika2222222222
Nie obtaka depresje chodzi heheh :-)

Gość gość
wiesz ja mam 31lat i tez jestem bez zycia brak mi faceta:(nie mam sie z kims poprzytulac, pogfadac, pokłocic

Gość gość
Z psychologiem sobie pogadasz .. A psychiatra jest czymś więcej.. Mi było lepiej już od 1rozmowy.. Tylko trzeba trafić na dobrego lekarza. I wcale nie wstydzę sie ze u niej byłam. Jestem z siebie dumna. I chodzą tam ludzie zupełnie normalni którzy nie radzą sobie po prostu..