Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto wchodzić w związek z

Polecane posty

Gość gość

chłopakiem, który nie umie sie powstrzymywac od pisania z innymi dziewczynami, chodzi mi o pisanie na kilka frontów.

Gość gość
nie, tacy się nie zmieniają, niby pol biedy jak TYLKO PISZE, a,le mysle ze gdyby miał okazje to nie zaszkodzi mu zdradzic

Gość gość
Wiesz ja poznałam mojego chłopaka przez internet bo lubiłam rozmowy przez neta z innymi ludźmi. Przez pierwszy rok naszego związku utrzymywałam znajomości internetowe a on się denerował, ale teraz nie mam czasu na pierdoły i juz przestałam. Ale dl mnie to było tylko pisanie o wszystkim i niczym. Trudno mi ocenić twoją sytuacje, porozmawiaj z nim i powiedź co o tym myślisz.

Gość gość
ciągle mówił, żebym przyszła do niego, no i ok przyszłam, było duzo znajomych, ale jak bylismy w jednym pomieszczeniu to tak jakby mało miał do powiedzenia, prawie, ze sie nie odzywał, siedział i udawał jak gdyby nigdy nic, co jakis czas siedział na fb, co o tym sądzicie?

Gość gość
Nie, facet, który kocha i ceni kobietę przeznacza jej uwagę. Pewnie też nie wydaje na swoje laski?

Gość gość
kto go tam wie

Gość gość
z jednej strony mam ochote sie z tego wycofać, bo wiem, ze gdybym bardziej sie zaangazowała to bym później cierpiała.. natomiast z drugiej cos mnie do niego ciagnie

Gość gość
o co ci podła cipo chodzi? jest taki sam jak ty przecież

Gość gość
z tego co wiem to chyba gimbaza nie ma prawa głosu w jakichkolwiek tematach, no chyba, że ma coś pod deklem