Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealweganka

Do pań i panów idealnych

Polecane posty

Gość idealweganka

Witam wszystkich perfekcyjnych :) Założyłam ten temat żebyśmy mogli się pochwalić i może troszkę zmotywować nieidealnych. Skoro ludzie z kompleksami zakładają swoje tematy, opisują siebie itp. to czemu my nie możemy? :) Opisujcie tu swój wygląd ale zarówno charakter bo przecież on też się liczy! Zapraszam i zaczynam ;) Wiek- 19 Rozmiar ubrań- S, czasem XS Rozmiar biustonosza- 65F/G Włosy- Naturalny brąz, lekko kręcone, mocne i dosyć długie twarz- jak laleczka, delikatna ale zarazem kobieca wzrost- 162 cm W tym roku wybieram się na studia. Wszystko wskazuje na to że będzie to medycyna :). Opcją awaryjną jest farmacja lub medycyna niestacjonarna ale mam nadzieję że nie będę musiała z nich korzystać :D. Uważam się za kobietę idealną!

Gość idealweganka
No dalej! Nie wierzę że same brzydkie kury domowe i panowie z brzuszkami mlecznymi tu przesiadują! :)

Gość prawictwo pospolite128
prawikus pospolitus wiek 29 lat . twarz - prawicza włosy - prawicze

Gość idealweganka
*Oczywiście chodziło o brzuszki mleczne. :)

Gość idealweganka
Witaj prawiczku! Sprecyzuj włosy "prawicze" :)

Gość idealweganka
Bez przesady o.O W moim wieku niegdyś kobiety wychodziły za mąż, rodziły dzieci. Dziś oczywiście też tak się dzieje tylko rzadziej. Myślę że jestem młodą kobietą :)

Gość gość
Jestem podobny po części do Nicolasa Cage'a i Jacka Nicholson'a czyli laluś i diabeł w jednym.

tak ale umieraly w wieku 40 lat.Poza tym kryteria jakich uzyłas do zdefiniowania idealnej kobiety świadczą o tym, że nie masz pojęcia czego pragna mężczyźni co ostatecznie dyskwalifikuje cię z grona kobiet idealnych;)

Gość gość
19 lat. Nie jestes kobieta. Do tego kurd**el i wlosy brazowe - nie jestes idealem. Przykro mi.

Gość gość
Dobra, to kto pierwszy pojedzie po autorce tematu, ja mam zaczac?:D

tu nie chodzi o to zeby po niej jechać tylko ją uswiadomic bo naczytała sie najwidoczniej zbyt dużo amerykańskiej literatury psychologiczno propagandowej.

Gość gość
162 cm to kurduplasta dziewuszka, sorry do ideału brak 10 cm :D

Miała na tyle rozumu żeby nie napisać o inteligencji bo nie bede mógł zbic tego argumentu:D­,Zresztą ktoś kto nie doświadczył w zyciu najwyraźniej zbyt duzo i sam sie w związku z tym nie moze znać zbyt dobrze mówiący o tym, że jest idealny to pomyłka jakas logiczna

Gość gość
19 lat to żaden wiek, nawet nie wiesz do czego ona służy, pogadamy za 5 lat

Gość gość
i do czego doprowadziłaś, w temacie zaczęli wypowiadać się same zakompleksione buraki z krzywymi ryjami na które nikt w życiu nie zwróci uwagi

Gość gość
urodzisz dziecko to będzie cie mozna nazwac kobieta

Gość gość
kurd**elek z ciebie a nie ideał :]

Gość markus 12313
za niska jestes zeby zwac cie idealem. Kobieta idealna ma 170cm wzrostu, jak taka zalozy jeszcze szpilki to dopiero jest sexy

Seszelkaa Ideałów nie ma,niestety. xx Nie zgodzę się z tym . Są, tylko że każdy ma własny .

Gość fistaszkaaaa
ja 26lat. włosy do pasa- proste blond. biust -c wzrost 173cm(z czego 102cm to nogi), waga 55kg. wcięcie w tali,jędrne pośladki,fajne cycki.. inne kobiety mnie nie nawiedzą.. zwłaszcza,że mam taką figurę rok po urodzeniu córki. oprócz tego fajna praca, zarabiam 4,5tysiąca. dom pod miastem, dziecko, 7lat starszy, przystojny mąż :) czuję,że jestem idealna.bardzo podoba mi się moje życie :)

Jeszcze z dwa lata wstecz wyglądałam nieciekawie, raczej brzydka byłam, bardzo się zmieniłam w ciągu tego czasu na lepsze no ale mam kompleksy i do ideału mi daleko. Nie uważam się za cud, jestem normalną, zadbaną kobietą :) Możesz być ideałem dla kogoś, kto Cię kocha taką jaką jesteś czyli full serwis łącznie z wadami. Akceptowanie siebie jest O.K. natomiast bycie dla samego siebie ideałem już chyba podchodzi nieco pod narcyzm ale to tylko moje skromne zdanie. :)

Gość idealweganka
Co do pana, który uważa że kobietą jest się wtedy kiedy dopiero urodzi się dziecko to gratuluję rozumu :). Tak właśnie czułam że zaraz zlecą się ludzie krytykujący. Jeśli nie jesteście ideałami to poproszę o wyjście a nie krytykowanie innych ;). A wzrost... no cóż. Jak dla mnie zarówno kobieta, która ma 150 cm i tak, kóra ma 180 może być seksowna i perfekcyjna tylko musi mieć odpowiednie proporcje.

Gość gość
jednak wyższe mają dłuższe nogi.. no brakuje Ci z 10cm do ideału.

Gość idealweganka
Witam fistaszkaaaa! Gratuluję super życia! Chciałabym za kilka lat mieć podobne :). Czekam na więcej ideałów ;).

Gość Escobar997
19 lat to niezły wiek żeby być ideałem, później człowiek zaczyna się psuć, rysować, zużywać, lub zamienia się w urządzenie automatyczne, no ale zawsze można podjąć walkę, a walka sama w sobie też jest ideałem

Gość idealweganka
"jednak wyższe mają dłuższe nogi.. no brakuje Ci z 10cm do ideału." Oj gościu, gościu. Nie wiem skąd u Ciebie takie przekonanie. Nie chodzi o wzrost lecz o proporcje. Jakbyś mnie zobaczył to zaraz zmieniłbyś zdanie.

Kiedyś czytałam,że kobieta idealna,to kobieta... nudna.Po części zgadzam się z tym(ale tylko po części,ze względu na moją płeć i wrodzoną zarozumiałość:P) Nie chcę być idealna...i nudna:D