Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiedzma0700

Dziwne zachowanie mojego faceta!! ciąża, seks

Polecane posty

Siema! Jestem zupełnie zaskoczona zachowaniem mojego mężczyzny. Uprawiamy seks od 2 miesięcy, ale z uwagi na dzielącą nas odległość mieliśmy półtoramiesięczną przerwę. Do sedna ... Wczorajszej nocy kochaliśmy się 3 razy, w tym dwa zupełnie bez opamiętania i ... bez zabezpieczenia. Kiedy po ostatnim stosunku zaczęłam panikować jakie to było głupie z naszej strony i rzuciłam " Gratulacje, mogę być w ciąży" on stwierdził tylko "Nie ma problemu"... W tym wszystkim najdziwniejsze jest, że od jakiegoś czasu mam podejrzenia, że on nie zawsze kiedy się kochamy ma orgazm. Każdą noc którą spędzamy razem kochamy się kilkukrotnie. Bywa, że on zmienia prezerwatywę i od razu przystępuję do kontynuowania seksu. Nie wiem czy to możliwe, żeby był tak utalentowany, a nigdy nie widziałam jego spermy. Może wcale nie ma wytrysków... ale w takim razie po co zmieniałby prezerwatywę... I wg jak to NIE MA PROBLEMU? ... ciąża dla studentki to całkiem spory problem...

Gość gość
seks jest fajny, ale po ślubie 🖐️

Gość wiedzma070
Zadziwię Cie! Przed ślubem też jest fajny :)

Gość vgfrrww
- jest po wazektomii (ale wtedy raczej sperma jest) - jest po operacji (z kobiety w mezczyzne) - wtedy chyba normalne ze spermy nie ma?

Gość wiedzma070
Nie no bez kitu... Ma 23 lata, więc to pierwsze odpada i chyba nigdy nie widziałam tak męskiego mężczyzny...

Gość żaba232
może jest bezpłodny....

Gość gość
moze jest wykastrowany

Gość wiedzma070a
Myślę, że bym zauważyła...

Gość jest bezpłodny
i tyle

Gość gość
ale p*****ly gadacie, co ma wspolnego bezplodnosc z brakiem spermy??? przy bezplodnosci sa wytryski, tylko plemniki w niej sa do niczego :/

Gość gość
Mój podczas seksu dochodzi kilka razy, ale powstrzymuje wytrysk nie przerywając przy tym "pracy". Może on też się w taki sposób kontroluje? Swoją drogą zacznij łykać tabletki, bo z tego co piszesz to nie jest odpowiedni moment na dziecko dla Ciebie. Tym bardziej że mam wrażenie że nie znacie się dobrze. No i nawet wstydzisz się go zapytać czy dochodzi...

Gość gość
może sprzedaje spermę :classic_cool:

Gość Julia23332133
Jak to nie widziałaś jego spermy? bo nie bardzo rozumiem.... Jak kochaliście się bez zabezpieczenia to chyba zauwazyłabyś wytrysk w sobie? ze mnie zawsze sperma "wypływa" po wszystkim i cięzko tego nie wyczuć

Gość Julia23332133
a z tym żeby od razu po wytrysku mógł kolejny raz to nie sądzę... A wręcz sądzę ,że to nie możliwe bo miałam kilku partnerów i po 15 minutach np dali by radę, ale nie od razu... Możliwe ,że nie ma orgazmów ,albo ma je rzadko , spróbuj "podpatrzeć" może zużyte prezerwatywy tak z ciekawości jak je zdejmuje ,albo już bedzie zmieniał to dyskretnie podpatrz i już

Gość gość
zrób mu loda z połykiem to będziesz miała pewność