Gość gość Napisano Luty 16, 2014 Witam Od tygodnia mam nadwrażliwą skórę pod piersiami na żebrach. Skóra boli przy dotyku, jest to taki szczypiący ból taki jak po nadmiernym opalaniu sie na słońcu.Do tego reakcja na zimno, takie dziwne dreszcze po wyjściu na dwór i jakby omiatanie zimna zaczynające się w tych miejscach. Skóra jest zupełnie normalna w tych miejscach, żadnych podrażnień, zaczerwień ani otarć. Dodam że mam małe piersi, które nawet nie dotykają skóry, cały tydzień nie nosze biustonosza bo nie moge. Byłam u lekarza rodzinnego ale pani dr nie miała zadnego pomysłu, kazała smarowac naproxenem co oczywiście nic nie pomaga. jaka moze być przyczyna tej dolegliwości, czy może to być grypowe/ wirusowe , czym to leczyć? dodam jeszcze że czasami bardziej boli mnie bliżej boków a czasami bliżej środka klatki, czyli taka skłonność do przemieszczania sietego bólu i tak jak wyzej wspomniałam tylko przy dotyku. Może ktos miał podobnie, ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach