Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwodnik i brak chęci na ponowny ślub

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem 4 lata. On rozwiódł się 7 lat temu Miał wcześniej kogo nie jestem pierwsza po rozwodzie. Mieszkamy razem wszystko się układa wspaniale. Ale nie chce się żenić ( chodzi o cywilny ślub oczywiście)

Gość gość
Ja tez jestem rozwodka i nie mam problemu zeby wyjsc ponownie za maz..tacy jak on właśnie nie chca sie zenic..a propo..o ma zone dalej jeżeli bral ślub kościelny.

Gość gość
jak ma wszystko bez slubu, pseudorodzinke bez odpowiedzialnosci z jego strony, po co ma sie zenic? ty juz mu wszystko dalas, niczego wiecej slubem nie uzyska twoj blad, ze z nim zamieszkalas, teraz sobie pluj w brode

Gość gość
Dodam tylko ze ja nigdy nie bralam slubu koscielnego..Nie okreslilas sie na początku związku czego chcesz?

Gość gość
brali kościelny ale rozpad małżeństwa był nawet w tych ciasnych kryteriach. Ja jednak nie chcę kościelnego

Gość gość
niby określone było wszystko ale teraz nie widzę powodów żeby nie brać cywilnego. Zresztą każdy ma prawo do zmiany zdania

Gość gość
cudne to jest :D osoby, które żyły na tzw. kocią łapę teraz chwalą sie, że nigdy nie brały ślubu koscielnego i są dzięki temu o wiele lepszymi kandydatami na małżonkę/a od osób, które chciały życ uczciwie i ten ślub kiedyś wzięły. :D

Gość gość
ale on widzi powody dostal wszystko za free, wiec po co mialby sie deklarowac finansowo w urzedzie? :D jestes typowym przypadkiem glupiej kobiety

Gość gość
są tacy co mieszkają przed ślubie razem a później go biorą. Proszę mnie nie obrażać

Gość gość
ale tez sa takie, ktore nie postawia nogi w mieszkaniu gacha, dopoki ten sie nie oswiadczy. i takie maja spokoj. a te mieszkajace latami czekaja az laskawy pan sie oswiadczy :D

Gość gość
jest tym bardziej głupia, że ten temat zakłada nie po raz pierwszy :) Jakoś nie może dotrzeć do jej malego rozumku, że koleś nie chce żeby była jego zoną