Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinnam schudnąć ?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem a dokładnie ważę 56-58 kg (nie wiem dokładnie) przy wzroście 158-159 cm moje wymiary to 91,70,88 i w domu mi dokuczają ,że jestem gruba może i robią sobie żarty ale to mój wrażliwy temat i już nie daje rady Mam duże piersi (D-E) i dość grube łydki no i oczywiście fałdki na brzuchu ale poza tym dobrze się czuje w swoim ciele tylko w domu mi dokuczają myślicie ,że powinnam schudnąć ? Może jak będę miała czas to dodam jakieś zdjęcie swojej sylwetki dla obiektywnej oceny ! Obliczałam BMI i wyszło ,że mam prawidłową wagę ale nie wiem :(

Gość gość
masz prawidlowa wage. skoro dobrze sie czujesz to nie warto sie odchudzac. Twoja rodzina jest nienormalna tak jaki moja. Jask mialam jakies 15 lat to troche przytylam, a raczej nabralam kobiecych ksztaltow. zamiast XS zaczelam nosic S czyli z chudzielca zamienilam sie w mloda kobietke. Uslyszalam w domu np. masz gruba d**e, po co to jesz. Skonczylo sie na wyladowaniu na psychotropach. Do dzisiaj nie moge z tego wyjsc.

Gość gość
kochana nie ma tragedii. U ciebie jest potrzebne wymodelowanie sylwetki. Zacznij w domu ćwiczyć z piłką albo z gumami ,zacznij biegac i nie jedz cukru i powinno być spoko. Z niskiej wagi jest ciężko szybko schudnąć nie głodząc się . Więc cierpliwości a jojo nie bedzie .

Gość gość
a i dodam że ja przy wzroście 157 mam wagę 69 kilo i to jest niestety tragedia :(

Gość gość
To uważacie ,że nie muszę się odchudzać ? Powiem tak ja wiem ,że oni mi dokuczają specjalnie ale ja po prostu już nie daje rady dla mnie moja waga zawszę była tematem tabu i nie lubię poruszać tego tematu :( Moim największym problemem są piersi ale z nimi to raczej nie da się nic zrobić :(

Gość Nasturcja 123
nie wiadomo jak wyglądasz, a z samej wagi niewiele da sie powiedziec., bo kwestia ile masz miesni, one tez waza, jak mało, to mozesz wyglądac jak kulka... najprawdopodobniej wyglądałabys o niebo lepiej jakbys zrzucila ok. 3-5 kgm tyle ze to trzeba robic umiejetnie, diety ponizej 1500 rozwalaja metabolizm, najlepiej jesc tylko odrobine mniej niz zapotrzebowanie... ale nie musisz chudnac, jsasne ze nie... ja jestem niewysoka, i mam przy 153 cm obecnie ok. 54-55 kg, wygladam srednio, przy 50 kg jest o nieebo lepiej, tyle ze miesni mam sporo bo jezdze konno

Gość gość
Koniecznie musisz schudnąć!!! A tak na serio - żarty sobie stroisz?

Gość gość
Ja p******ę, jesteś gruba. To ja mam 170cm wzrostu i ważę mniej od ciebie. 70kg przy 170cm to nie prawidłowa a wyglądanie jak pączek, to samo u ciebie.

Gość gość
ja mam 170 waze 58 kg i o 3 za duzo dlatego teraz zrzucam te 3 kg od dzis

Gość gość
Duży cyc to akurat atut, ale jesteś gruba. W życiu nie zakładasz S, pewnie nosisz L? No to jest rozmiar dla grubasek.

Gość gość
Nie noszę rozmiar M oczywiście nie ubiorę koszul i bluzek na guziki w tym rozmiarze ale to przez biust dlatego w ogóle nie noszę takich rzeczy bo gdzie indziej wiszą :(

Gość gość
według mnie nie jest zle

Gość gość
Do szczupłych nie należysz to napewno. A cycki to sam tłuszcz właśnie.

Gość gość
158cm i 57kg ?? Ja bym zrzuciła z 10kg.

Gość gość
Ja ważę 54kg i mam 169cm. Wyglądam super. Ty masz chyba juz lekka nadwagę

Gość gość
Nie mam nadwagi :)

Hejo! Ja ważę przy twoim wzroście 54 jakoś... wymiary 88-65-85... Cyc też mam duży i się kurcze z tego cieszę... Te co piszą, że jesteś za gruba są powalone, krótko. Możesz zrzucić jakieś 3-4 kilo, ale tak na spokojnie. A jak się dobrze ze sobą czujesz to to pierdziel... Rozwalają mnie kafeteriańskie piękności co to piszą ile mają... To po co tu siedzą?? Zakompleksione i pewnie 200 tonowe morświnie i tyle :/ Powiem ci, że schudłam kilka kilo i to widać i serio czuję się lepiej teraz więc warto, bo to sprawi, że zmaleją ci uda i brzuch... Podaj jeszcze ich wymiary bo to ważny parametr też ;)

Oczywiście nie chodzi mi o panią 169 cm i 54 kilo, bo ona cię nie obraża... Ale inne chamidła... szkoda gadać. Moja rada dla ciebie... mniej słodyczy, fastów i słodzonych napoi i tyle :D

Gość Anka_anka
Ja mam podobny wzrost, ale ważę troszkę mniej. Ale zanim udało mi się osiagnąć wymarzoną wagę, to musiałam pozbyć się 10 kilogramów nadwagi. Chodziłam na fitness dwa razy w tgosdniu, łykałam te tabletki na odchudzanie -http://xurl.pl/9irZ i stosowałam dietę, którą poleciła mi znajoma dietetyczka. Teraz mam 50,5 kilograma i jestem zadowolona z tego jak wyglądam.

Gość gość
Wymiary uda 45 i łydki 36 :( Według mnie mam za grube łydki ale z tego nie idzie schudnąć :(