Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Lubicie si臋 m艣ci膰?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie wyobra偶am sobie,偶eby nie zem艣ci膰 si臋 na kim艣 kto mi zalaz艂 za sk贸r臋. Zawsze znajdowa艂am piekne sposoby, a to ma艂y skandal towarzyski, a to z wykorzystaniem mo偶liwo艣ci jakie daje mi praca. Zawsze musia艂am by膰 g贸r膮, uwa偶a艂am to za rzecz honoru, nigdy nie zostawa艂am ofiar膮 i w ostatecznym rozrachunku wygrywa艂am. Dawno nie mia艂am okazji si臋 m艣ci膰, a tu nagle po kilku spokojnych latach daje mi ku temu okazj臋 dawny wr贸g numer jeden. Za d艂ugo chyba bylam spokojna, bo nie mam jako艣 pomys艂u jak uprzykrzy膰 jej 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A jak do tej pory uprzykrza艂a艣 im 偶ycie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pocz膮tki by艂y g贸wniarskie, jedna dziewczyna w I klasie liceum zrobi艂a mi fotk臋 telefonem jak wychodz臋 z poradni psychologiczno-psychiatryczej (sk艂ada艂am tam cv na prac臋 dorywcz膮 jako rejestratorka) i rozpowszechni艂a plotk臋,偶e pr贸bowa艂am si臋 zabi膰, u偶ywaj膮c zdj臋cia jako dowodu. Z艂apa艂am j膮 kiedy艣 w 艂azience za 艂eb i ucie艂am jej kitk臋 przy samej g艂owie. Dalej druga suka mia艂a ochot臋 na mojego faceta i zanim do niego napisa艂a, ju偶 zd膮偶y艂a rozpowiada膰 偶e mnie z ni膮 zdradza. Tu obroni艂am si臋 wykradaj膮c na chwile jej telefon i skopiowa艂am sobie jej nagie fotki, kt贸re potem wyciek艂y. W pracy jedna kobieta pr贸bowa艂a mn膮, jako 'now膮' pomiata膰, musia艂am wi臋c zaznaczy膰 偶e nie dam si臋 tak traktowa膰 publicznie j膮 osmieszaj膮c za pomoc膮 fakt贸w, kt贸re o niej wiedzia艂am. Nikt ze mn膮 od dawna nie zadziera艂. My艣le,ze w kazdej kobiecie jest u艣piona sucz, kt贸r膮 musi obudzi膰, zeby nie dawac sob膮 pomiatac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aa, i jeszcze by艂 m艂ody ch艂opak kt贸ry si臋 po艂ama艂 si臋 po tym jak jecha艂 po pijanemu i mia艂 zderzenie z innym samochodem. Taki by艂 dumny 偶e przekupi艂 poszkodowanego 偶eby nie za艂o偶y艂 mu sprawy, 偶e nie mog艂am wytrzyma膰, nienawidze pijanych kierowc贸w, a ten g贸wniarz by艂 z siebie taki dumny... przekona艂am kogo trzeba i w poradni w kt贸rej mu co 2 dni zmieniali opatrunki i grzebali si臋 z jego ranami nigdy nie dostawa艂 znieczulenia. NIGDY nawet ch艂odz膮cego sprayu kiedy mu zeskrobywali martwicz膮 tkank臋 z rany. Kilka razy przypadkiem (bo moja praca jest zwi膮zana z administracj膮 szpitala) by艂am na zapleczu gabinetu i przez uchylone drzwi patrzy艂am i s艂ucha艂am jak krzyczy i p艂acze z b贸lu. Nie by艂o trudno przekona膰 piel臋gniark臋 i lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zale偶y za co. Z natury jestem spokojna, ale gdyby kto艣 celowo skrzywdzi艂 mojego psiaka lub cz艂onka rodziny...nie ma zmi艂uj si臋! Ca艂膮 reszt臋 mog臋 "prze艂kn膮膰".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam tak,偶e je艣li si臋 nie zemszcz臋 , to czuje si臋 przegrana, jakbym by艂a ofiar膮. Nie chce zeby ludzie my艣leli ze mo偶na mn膮 pomiata膰, a gdybym w sobie dusi艂a niech臋膰 i uraz臋, to by mnie w艂asna 偶贸艂膰 zala艂a. Z tym pijanym kierowc膮, mo偶e akurat bezpo艣rednio mi nie zawini艂, ale tylu podobnych przyg艂up贸w zabija ludzi, m贸j ociec by艂 w 艣pi膮czce 2 tygodnie, po tym jak go jeden z takich 艂ebk贸w na pasach ztaranowa艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z艂ym cz艂owiekiem jestes i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widocznie tak, z艂ym do szpiku ko艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest sprawiedliwa, a nie z艂a. To ty swoim pogl膮dem udowadniasz, 偶e jeste艣 zbydl臋cony, kompletnie nic nie warty i cyniczny :o Bezczelny zwolennik krzywdzenia innych si臋 znalaz艂. P贸jdziesz do piek艂a, draniu!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziecko, masz problem z poczuciem swojej warto艣ci. To si臋 leczy. A gdzie? Sama wiesz, bo "papiery tam sk艂ada艂a艣". :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nasturcja 123
Mi tez kiedys ktos zrobi艂 cos b z艂ego, taki donos z艂osliwy, i krew mnei do dzisiaj zalewa, mam wrazenie, ze zemsta wbrew pozorom jest czlowiekowi potrzebna, zeby m贸g艂 zyc dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez bym chciala sie zemscic na pewnej dziewczyne, ktora zrujnowala moj zwiazek, ale nie wiem jak... :( Ona teraz tez jest w zwiazku i chcialabym jej to samo zrobic, ale sama mam faceta i nie mam pomyslu jak to zrobic ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e i powinnam si臋 leczy膰 'tam gdzie sk艂ada艂am papiery' , ale 偶yjemy w 艣wiecie wariat贸w, wi臋c to nic niespotykanego. go艣ciu z ostatniego komentarza, nie tylko przez niszczenie zwi膮zku mo偶esz si臋 odegra膰,jest wiele innych sposob贸w. Ale fakt, oko za oko jest najlepsze. Ja aktualnie mam jeden niewyr贸wnany rachunek, ale po pierwsze to ma艂olata, jeszcze si臋 uczy w liceum, wi臋c ani si臋 nie obracam w jej kr臋gach, ani ona nie pokazuje si臋 nigdzie, gdzie ja mam jakie艣 wp艂ywy i mog艂abym co艣 zdzia艂a膰. Zupe艂nie nie wiem jak si臋 do niej dobra膰, nawet jej nie widuje na ulicach.Licze,偶e pr臋dzej czy p贸藕niej los ze艣le mi tak膮 okazj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co ci ma艂olata zawini艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ma艂olata i jej kole偶anki dr臋czy艂y moj膮 siostr臋, kt贸ra w zesz艂ym roku posz艂a do liceum, do tego stopnia 偶e chcia艂a zmieni膰 szko艂臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nasturcja 123
a ona ci zniszczy艂a ten zwiazek celowo, ze z艂osliwosci, czy po prostu sie zakocha艂a bez pamieci? Bo jesli to drugie, to moze nie ma o co drzec sk贸ry. Moim zdaniem najgorsze jest z艂o w takiej czystej postaci, czyli zrobienie czegos bez powodu, tylko zeby zrobic zle.

Udost臋pnij ten post