Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niefortunna pomyłka :(

Polecane posty

Gość gość

Siema, podoba mi się koleżanka z pracy, której jak mi się wydawało też się podobam. Jest sporo młodsza ode mnie więc nie wychylałem się zbytnio, by się nie ośmieszyć, no wiecie ,w pracy lepiej nie wyjść na gamonia i postanowiłem trochę z nią popisać, a ponieważ znałem jej e-mail, wybrałem tę drogę komunikacji, jednakże nie pisałem z maila pracowniczego, który wszyscy znają, tylko z prywatnego, którego nazwa nic nie mówi. Właściwie założyłem go tylko do tego celu. Dużo jej słodziłem w mailach, jej też się podobało i tak korespondowaliśmy ze sobą jakieś 2 mesiące. :) Podpisywałem się jako 'tajemniczy wielbiciel', i ona właściewie nie wiedziała z kim pisze, poza tym, że to 'kolega z pracy'. Koniec końców, zgodziła się na spotkanie, taką "randkę w ciemno" umówioną na piątek w przyszłym tygodniu, ponieważ w ten piątek nie mogła, jechała w delegację, na szkolenie, z którego wraca w środę. Ostatniego maila, w którym się umówiliśmy wysłamem w poniedziałek i od tamtej pory nie kontaktowaliśmy się. Chodzi o to, że w tym czasie zauważyłem u niej dziwne zachowanie, które zdradza jej zainteresowanie moim kolegą, a nie mną !!! :O Wymownie na niego spogląda, uśmiecha się, zaczepia. Ona ewidentnie uważa, że to on z nią korespodnuje i że to z nim się umówiła :( On o tym nie wie, a ja jestem w kropce i nie wiem co mam zrobić ! Co wy zrobilibyście na moim miejscu?? Proszę o pomoc.

Gość gość
masz z sobą problem ćwoku

Gość gość
możesz nie przyjść na randkę, wyjdzie na to, że kolega ją wystawił, a ona spłakana i rozgoryczona przyjdzie po pocieszenie do ciebie

Gość gość
Nie prosze o ocenę, tylko jak wybrnąć z tej sytuacji :O

Gość gość
Zagadaj z kumplem, czy ona mu się podoba.

Gość gość
napisz jej maila z aluzją, że nie jesteś tamtym facetem ;p

Gość gość
Mógłbym jemu o tym powiedzieć, z tym że ten gościu to taki 'szczur' trochę, węszy, niucha, szuka i podejrzewam, że to konfitura :O donosi do szefostwa, na każde niedociągnięcie, jednym smłowem włazidupa, taka 'wazelina'. Obawiam się, że wszystkim rozgada, a mnie się oberwie.

Gość gość
?

Gość gość
daj spokój, nic nie mów nikomu! idź na spotkanie z nią i tyle, powodzenia:)

Gość gość
to ubiegnij go tzn nim on zacznie roznosic piórka po okolicy jak bedziesz siedził i czekał na łaskawy los to los cie ubiegnie zycie jak ta z pracy jest super babka to pewnie nie tylko tobie sie podoba

Gość gość
:)

Gość gość
Dokładnie. Idź na spotkanie i zadbaj żeby było fajnie :)

Gość gość
A jak się skompromituję? :)