Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Behemo86

Czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość Behemo86

Czesc Dziewczyny, potrzebuje waszej opini. Z mezem staramy sie o dzidzie od ponad roku. Mam cykle dlugie bo 35-37 dni ale w miare regularne (raz w ciagu ostatnich 12 miesiecy zdaryl mi sie 43 dniowy cykl). Podczas ostatniej wizycie u ginekologa w 11 dc lekarz na usg widzial pecherzyk i powiedzial ze peknie do 4 dni. Sluz mialam plodny i kochalismy sie z mezem codziennie przez tydzien. Owulacje mialam ok 31stycznia (-1,+1) i jakies 4 dni po owulacji jak rano wstalam poczulam w podbrzuszu takie dziwne mrowienie. Potrwalo to moze kilkanascie sekund. Po kilku dniach po tym jak w pracy wstalam z krzesla i zrobilam kilka krokow zabolalo mnie cos w podbrzuszu tak mocno ze musialam sie zatrzymac i oprzec o biurko. Praktycznie of tego czasu mam bole w podbrzuszu a od kilku dni w krzyzu. Humor mam ok chociaz jak w walentynki w radiu synek powiedzial mamie ze ja kocha to sie rozplakalam ze wzruszenia i w ogole jak pomyslo o dzidzi to lzy mam w oczach od razu. Panadto ciagle mi zimno i od czasu do czasu przechodza mnie dreszcze :-/ wczoraj mialam 28 dzien cyklu i od mojej owulacji minelo 15 dni. Temperature mialam 36.7. Wieczoram zauwazylam brazowe plamienie ktore nadal trwa a temperatura rano spadla do 35.4 :-/ nie chce sie nakrecac (ale to robie) pewnie dostane okres i bede miec zalamke ale naprawde czuje sie inaczej... I mam ochote na slodkie a jak wczoraj tylko weszlam do domu przyjaciolki poczulam kawe od razu a sie pozniej okazalo ze duzo wczesniej pila a poczulam w pracy redbula a ktos otworzyl puszke jakies 20 metrow ode mnie :-/...

Gość gość
jestes przewrażliwiona. Pewnie dostaniesz okres. Ale nie szalej uda sie następnym razem :)

Gość Behemo86
Pewnie masz racje :-( sama sie na siebie wkurzam przez to nakrecanie.