Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja historia DROGA OD PIEKŁA DO RAJU

Polecane posty

Gość gość

mój pierwszy chłopak młodszy ode mnie kochaliśmy się lecz zniszczył mnie psychicznie (był 6/10 z wyglądu,ale kochałam go i byłam wierna, wykszt:matura) by odbudowac się po 2 latach byłam z nowym (10/10 wykszt wyzsze) kochałam go i chciałam nim zaimponować wszystkim wkoło również by ex zobaczył, że mam teraz wspaniałego chłopaka i on mnie kocha i akceptuje nie wyszło i wszystko mi zaczęło zwisać i wtedy poznałam nowego (9/10, wyzsze+ dr ) on zaczął mnie wozić wypasionym samochodem, wstawiać zdjęcia i statusy ze mną, koleżanki mi pozazdrościły, mój ex pewnie napuchł z zazdrosci, a mój ostatni ex (ten 10/10) nagle zacżął się do mnie odzywać i wyznawać miłość! A ja go kocham, ale nie wrócę już do niego.Od początku wiedziałam,że jest moją drugą połówką, lecz wszystko spaprał i unieszczęśliwił mnie.

Gość gość
tępe laski lecą tylko na kasę i samochody

Gość gość
właśnie,że nie, bo mój pierwszy chłopak miał auto, a nawet dwa, ale był gnojkiem i bad bojem, kantował nawet znajomych i przyjaciół, więc go olałam a on z zemsty znalazł śliczną nową dziewczynę, a mnie nawyzywał, więc chciałam mu pokazać ,że mam miłość

Gość gość
I dobrze :classic_cool:

Gość Diomio
Daj sobie póki co na wstrzymanie ze związkami, bo po przeczytaniu tego mam wrażenie, że mentalnie jeszcze nie wyszłaś z gimnazjum.

Gość gość
A co jest złego w gimnazjum? Mam 16 lat i w tym roku je kończę. To mam być mentalną babcią?

Gość Diomio
O, czyli zgadłam. Widzisz, chodzi o to, że w gimnazjum zwykle uważa się siebie za superdorosłą i dojrzałą osobę w dodatku pokrzywdzoną przez życie. A prawdziwa miłość ma niewiele wspólnego z ocenianiem chłopaka w skali od 1 do 10. Na tę prawdziwą masz jeszcze czas, uwierz. Nie chcę Cię pouczać, ani nic, ale sama zobaczysz, że za kilka lat będziesz się jeszcze śmiała z tego jaka jesteś teraz. ;)

Gość gość
autorka tego posta to totalne dno... żal aż czytać takie brednie..

Gość gość
Jestem dojrzalsza niż wiele 20 latek, przez to co przeszłam, a byłam świadkiem straszliwych zdarzeń itp. przez to właśnie mam kontakt raczej z ludźmi starszymi ode mnie samej. TO,że chce się ze mną spotykać facet z doktoratem chyba o czymś świadczy? Tym badziej,że jestem dziewicą, a on mógłby ten czas spędzać z równolatką.

Gość gość
hahha zalosny gimz/j/e/b haahah dzieki za poprawe humoru tym prymitywnym textem

Gość gość
Miałam test psychologiczne i na inteligencje i potwierdzono,że znacznie wykraczam ponad przecietną, w mojej grupie wiekowej, powinnam być teraz w 2 liceum, niestety z powodu choroby idę normalnym trybem.

Gość gość
nie pisz juz wiecej mala k***wko, wstydz sie!

Gość gość
Ten jest 9/10, tamten 6/10 a jeszcze inny 4/10, jak to zobaczylam to zwatpilam w ludzkość, ale na szczęście okazalo sie, ze to tylko nastka :) p.s. doktorat nie jest wyznacznikiem dojrzałości drogie dziecko.

Gość Diomio
ejej, nie jedźcie tak po niej, nic złego przecież nie zrobiła. a co do Ciebie, Autorko, to gdybyś faktycznie przeżyła takie straszne rzeczy, to raczej nie nazywałabyś nieudanego związku drogą przez piekło. I niestety - zasmucę Cię - ale połowa osób w Twoim wieku uważa się za bardziej dojrzałych niż inni.

Gość gość
koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał koń rafał.koń rafał rządzi !!koń rafał

Gość gość
oj temat to ironia ;) ale jakiejś starszej rozklapiszce gula skoczyła :D jestem dziewicą, z żadnym nie uprawiałam seksu, więc kur.. szukaj gdzie indziej osobo bez kultury :)

Gość gość
" Masz 16 lat i 3 "zwiazki" z duzo starszymi od siebie" I nawet mimo pewnie 40 lat i 100 kg na karku nie umiesz czytać - napisałam, że pierwszy chłopak był ode mnie młodszy

Gość gość
Masz 16 lat i 3 "zwiazki" z duzo starszymi od siebie" I nawet mimo pewnie 40 lat i 100 kg na karku nie umiesz czytać - napisałam, że pierwszy chłopak był ode mnie młodszy x twoj pierwszy byl mlodszy od ciebie, czyli zdawal mature w wieku 12 lat, idz sie leczyc matole

Gość gość
TO,że chce się ze mną spotykać facet z doktoratem chyba o czymś świadczy? Tym badziej,że jestem dziewicą, a on mógłby ten czas spędzać z równolatką. xxxx tak, znaczy tyle ze koles jest inteligentny i wie jak podpuscic takiego mentalnego niedorozwoja, pewnie prawik, bo tylko tacy gustuja w dzieciach, haha wiadomo ze szuka naiwnej zeby podupczyc, na 1000000% nie zony hahahah

Gość gość
prowo nie wyszlo, dziewucha 16 lat 3 zwiazki za soba z czego pierwszy facet byl od niej mlodszy ale po maturze

Gość gość
mój pierwszy chłopak młodszy ode mnie kochaliśmy się lecz zniszczył mnie psychicznie (był 6/10 z wyglądu,ale kochałam go i byłam wierna, wykszt:matura) by odbudowac się po 2 latach byłam z nowym ........... czyli jak miala 12-13 lat miala mlodszego po maturze:D:D:D

Gość Mateusz_34
"poznałam nowego (9/10, wyzsze+ dr ) on zaczął mnie wozić wypasionym samochodem, wstawiać zdjęcia i statusy ze mną, koleżanki mi pozazdrościły" P****** sobie koleś, a Ty gówniaro dostaniesz kopa w wydupczone 4 litery. Nikt poważny nie zwiąże się z mentalną piaskownicą.

Gość gość
wykształcenie wpisałam matura, bo on powiedział,że nie będzie szedł na studia i po gimnazjum idzie do technikum

Gość gość
Faktycznie nieudana prowokacja