Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile można schudnąć w miesiąc?

Polecane posty

Gość gość

stosując diete MŻ i ćwicząc codziennie na rowerku 1 godzine

Gość gość
odpowie ktos prosze

Gość gość
up up up

Gość gość
3 kg

Gość gość
7 kg w 25 dni 5 posiłków dziennie m\ż 3 razy rowerek po pół godziny i 3 razy szybki marsz po 40 min w tygodniu.Walcze dalej

Gość gość
7 kg w 25 dni 5 posiłków dziennie m\ż 3 razy rowerek po pół godziny i 3 razy szybki marsz po 40 min w tygodniu.Walcze dalej

Gość gość
to zależy ile ważysz i jak działa Twój system hormonalny, i co jesz. Minimum musisz jeść 1200 kcal żeby nie spowolnić metabolizmu. Jedz jak najmniej przetworzone rzeczy, dużo warzyw, regularnie, pij min. 2.5l wody i ćwicz, to schudniesz, ale ile to zależy ile ważysz.

Gość gość
nie wierzę!

Gość gość
nie o to chodzi żeby jeść mniej jeśli twoja dieta to śmieci, jeśli przeważają w niej węglowodany proste (typu produkty z białej mąki). Chodzi o to żeby jeść zdrowo i dobrze, jak najmniej przetworzonych produktów, bo wtedy organizm zaczyna prawidłowo funkcjonować i waga sama schodzi. Przeczytaj sobie "opanuj swój metabolizm" jillian michaels.

Gość gość
a ja uwielbiam pierogi..tak raz / 2 tygodnie i jestem laska szczupła to nie o metabolizm chodzi, ale o spalnie

Gość gość
W miesiąc nie należy schudnąć więcej niż jeden kilogram!

Gość gość
podpisuję się pod tym, zaczełam jeść zdrowiej i regularnie ,trochę ruchu i waga spada

Gość gość
Najpierw z organizmu schodzi woda i cukier, a to na początku leci bardzo szybko a dopiero póżniej tłuszczyk to już wolniej

Gość ZERWACzGŁUPOTA
Jeść się powinno co 2,5 godziny max do 3godzin przerwy między posiłkami powinny być. Przy czym pić powinno się co 30min. Posiłki powinny być zróżnicowane i bardzo regularne kończyć powinny się 3godziny przed snem. Pić powinno się przynajmniej dwa łyki do jednej/trzeciej szklaneczki w przeciągu każdych 30minut. Minimalna aktywność fizyczna powinna wynosić 10minut dziennie codziennie lub 30min dziennie dwa razy w tyg. Gdyby każdy grubas stosował wszystko co napisałam nie byłoby ludzi otyłych. Odchudzanie z doskoku czyli diety prowadzą do podskórnych zmian tzw. mięśniaków. Człowiek nie potrzebuje diet tylko racjonalnego odżywiania się.

Gość gość
to musielibyśmy skupiać się tylko na zegarku ,nie przesadzaj z tym piciem co do minuty

Gość gość
ja pracuje i nie mam czasu na jedzenie a jakos nie chudne drastycznie pije rzadko, raczej wieczorem i rano kawa

Gość gość
dltego ze nie jesz w miare regularnie zdrowo organizm magazynuje co moze bo nie wie kiedy znowi dostanie paliwo g

Gość psychologiakwantowa
gościu, jak jesteś na bezrobociu, siedzisz na kafeterii całymi dniami, masz czas na jedzenie regularnych posiłków, analizę wpisów gratuluję, dożyjesz setki dobrej nocy