Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic

Polecane posty

Gość gość

2 tyg temu poznałem dziewczynę, która zamiast numeru tel podała mi nr gg, rozmawialiśmy itp., mieliśmy się umówić na drugie spotkanie ale ja straciłem gg, nie pamiętam jaki był mój numer gg, a na email na który go założyłem nie potwierdziłem, nie mam zainstalowanego gg na kompie tylko przez stronę się logowałem, nie wiem co zrobić. Dziewczyna mi się strasznie podoba, wiem gdzie i co studiuje ale nie wiem na którym roku ciązko jest znaleźć bo na plitechnice jest sporo studentów... napisalem ogłoszenie na politechnice i na stopped ale zero odzewu

Gość gość
wiesz musialbys isc do miejsca gdzie zajmuja sie komputerami, oni musza to odnalezc, na twoim komputerze jest to

Gość gość
dobry komputerowiec wszystko znajdzie na komputerze, nawet utracone rzeczy

Gość gość
a wygladala na ile lat? na poczatkujaca studentke czy starsza,

Gość gość
skoro wiesz co studiuje to jaki problem zobaczyć plan zajęć w necie i przyczaić się kilka razy na uczelni?

Gość gość
jesli wiesz co studiuje to powinines ja znalezc, skojarz jakies informacje z nia zwiazane, skoro rozmawialiscie ze soba cos musiala powiedziec ci, jakis czas temu widzialam ogloszenie na przystanku, jakis chloopak szukal dziewczyny, moze tez tak zrob, na najblizszym przystanku od uczelni, tylko nie wiadomo czy ona zwraca uwage na takie rzeczy

Gość gość
czekaj przed wejsciem

Gość gość
wiem że studiuje informatykę, ale na politechnice jest są 3 wydziały gdzie można studiować informatykę i nie mam pojęcia niestety na którym roku, wiem że miała semestr dziekanki, ma albo 21 albo 22 lat, nie wiem czy jest po lo albo po technikum, mogła też wcześniej iść do szkoły, nie mam pojęcia na kótrym wydziale i na którym roku

Gość gość
też tak keidys straciłam z kimś kontakt