Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasminee25

zakochana w byłym

Polecane posty

Gość Jasminee25

Przez 3 lata spotykałam się z facetem (było to 1,5 roku temu)-nigdy nie byliśmy razem- raz nie chciałam tego ja, raz on. Był to pierwszy chłopak do którego żywiłam uczucie, straciłam z nim dziewictwo. Na koniec odkryłam, ze on sypia z conajmniej 3 innymi dziewczynami, spotyka sie mniej wiecej z 5. Powiedziałam, zeby wiecej do mnie nie dzwonil, nie pisal, ale nadal to robi. Po pol roku od rozstania wyjechalam do Australii i poznalam hiszpana-jestem z nim do teraz i bardzo mi na nim zalezy, jednak ciagle mysle o tamtym. Wiem, ze tamten "zwiazek" w ogole nie ma szans i wiem ze nie bylabym nawet w satnie z nim byc. Co zrobic by zapomniec. Za dwa tygodnie przylatuje do Pl i on chce sie spotkac. Boje sie, ze po tym spotkaniu moje uczucia znow zaplona:( Dlaczego kobiety sa tak skomplikowanymi istotami...

Gość Jasminee25
up

Gość wiedzma0700a
Nie idź na to spotkanie. My - kobiety - jesteśmy bardzo wyczulone na piękne słówka i mężczyźni to wykorzystują. Nie idź i nie słuchaj bzdur.

Gość gość
Taki facet, który sypia z kilkoma jednocześnie to najgorsza z możliwych szui, bez zasad i sumienia. On nawet nie zasługuje na to, zebyś spojrzała na niego, a co dopiero spotykała się z nim. Kobieto, szanuj się, a spotkanie z nim w cztery oczy może tylko być gorsze dla Ciebie, bo nadal będziesz o nim myśleć. Brak kontaktu jakiegokolwiek = wolność :) A niech się spotyka nadal z koleżankami i sypia z kim popadnie, może już złapał syfa jakiegoś, a Ty nim sobie głowę zawracasz....ech