Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Notariusze

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglada sprawa z cenami uslug notariuszy? Czy maja jakis ogolny cennik, czy sami ustalaja?

Gość gość
Odgornie maja ustalone tylko maksymalne stawki

Gość gość
Eh, to musze szukac. Mialam nadzieje, ze wszyscy maja takei same cenniki i nie bede musiala sprawdzac cen wszystkich. Szukam w takim razie jakiegos taniego notariusza z Wawy

Gość gość
ta kancelarie, ktora polecil ktos z gory, to znam i osoba tam pracujaca jest na prawde dobra :)

Gość gość
a Anita Sitnicka Urbaniak z Woli? mhm? może ona?

Gość gość
a czy moze ktos polecic tego notariusza www.notariusz-stencel.pl z katowic? wlasnie chce sie do niego wybrac ale chcialabym jakas opinie poznac, pomoze ktos?

Gość gość
sa minimalne stawki, ale tak naprawdę to ceny nie są takie same. zalezy od wielkości miasta, od tego czy kancaleria jest bardziej prestizowa czy mniej

Gość gość
mi się zdarzylo, ze za taki sam akt notarialny w jednym biurze chcieli 1600 a w innym nawet ponad 3 tysiące. Sprawa i formalności właściwie takie same…

Gość gość
To prawda, ze trzeba uważać. Ja znalazłam niedrogiego notariusza we Wrocławiu http://www.kancelariarejenta.pl/ ale polecali nam go znajomi wiec postanowiliśmy zaryzykować i okazało się że są naprawdę profesjonalni.