Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem złym człowiekiem

Polecane posty

Gość gość

robię złe rzeczy, a nie mam wyrzutów sumienia, jedyne, czego się obawiam, to żeby się nie wydało, a i tak w sumie mam to w d***e, zdradzałam mojego wieloletniego faceta z jego najlepszym kumplem, mojemu facetowi nigdy nie zrobiłam laski a tamtemu zrobilam bez żadnych skrupułów, kradłam różne rzeczy ze sklepów, podkradałam kasę rodzinie, robię różne przekręty, kłamię, klnę, oszukuję i kombinuję i nie rusza mnie to, do kościoła nie chodzę i nie zamierzam, mam w d***e uczucia innych teraz możecie rzucić kamieniem we mnie

Gość gość
👄 kocham takie osoby jak TY

Gość gość
ale ja nie kocham siebie, jestem zła

Gość gość
patologia jak nic, do pieca

Gość gość
oj, to zrób coś aby siebie pokochać, bo bez tego kiepsko będzie z Twoim zyciem

Gość gość
nie ma dla mnie nadziei?

Gość gość
najgorsze jest to, że nie mam żadnych wyrzutów sumienia, wręcz bawi mnie robienie złych rzeczy

Gość gość
Pewnie już taka pozostaniesz bo ludzie się nie zmieniają

Gość gość
biseksualny, ja nikogo takiego jak ja nie znam, bez moralnych zasad itd chyba że się kryją

Gość gość
ludzie zmieniają się z wiekiem i pokornieją, przyjmują świat takim jakim jest i po problemie

Gość gość
nie chcę s*******a, mam dobrego faceta, ale w sumie nie wiem czy go kocham i mogłabym go zamienić na innego, i właśnie tak to się u mnie ujawnia, nie mam skrupułów :/ nie rusza mnie cierpienie jakie zadaję innym :/

Gość gość
no nie chcę, po co mi taki drugi zły człowiek do pary? lepiej by mnie równoważył ktoś spokojny

Gość gość
Właśnie dla nas słabych grzesznych ludzi Bóg podarował nam Swojego Syna. Zaufaj Mu. Pomódl się do Zbawiciela o siłę do zmiany. On czeka na każdego z nas bez względu na to jakie grzechy popełniliśmy. Bóg kocha każde swoje dziecko, które stworzył i nigdy Cię nie odrzuci póki się nawrócisz do Niego za życia. Podaruj Mu swoje wzystkie cierpienia. Im większy grzesznik tym więcej mu Pan Jezus daje Swoich Łask. On Cię nigdy kochać nie przestanie. Tylko od Twojej wolnej woli zależy czy podasz mu swoją dłoń by Cię podniósł.