Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Ewuni

co kupić na roczek dla dziewczynki

Polecane posty

Gość mama Ewuni

planujemy rodzinny zakup prezentu na roczek dla mojej córci Tak w okolicach 300 - 350 zł MAMY CO POLECACIE ?? Myśle nad jeździkiem Jaki wybrać ?

dodam tylko że moja córcia jest dość wysoka i mega *****iwa Jeździk czy rowerek musi mieć pasy bezpieczeństwa no i być przystosowany dla wysokiego dziecka Obecnie moja córcia ma od wczoraj :-) skończone 10 mc i zaczyna 11 mc życia i ubieram ją w ciuszki na 98 Za 2 mc aż strach pomyśleć jaka będzie wysoka

Gość gość
moja tez do malutkich nie nalezy :) w maju skonczy 4 lata a wzrost ma dziecka 5 letniego. w przedszkolu jedna z najwyzszych. teraz kupuje jej ubranka na 116 cm. ten rowerek byl ok i sluzyl jej 2 lata :) ma tez barierke zabezpieczajaca.

Gość gość
Mamo ewuni a ile ona wazy? Moj synek tez wysoki,wlasniebskojczyl 11 miesiecy ale ubranka to raczej 92. Wiec twoja szczegolnie wysoka:) Moj na gwiazdke dostal jezdzik pchacz i o ile jezdzik wykorzystamy to z pchacza nici bo musialby sie garbic:P. Tez nie mamy pomyslu na roczek:(

dawno jej nie ważyliśmy ale bardzo uważam na to co je i ile je Jest na oko normalnej budowy Powoli zaczynam przedłużać ciuszki które nosi bo jak non stop miałabym kupować nowe to bym zbankrutowała a tak doszywam od dołu nowe zapięcie Waży na pewno sporo bo czuje jak ją mam na rękach :-P

Gość gość
Pytam sie,bo moj to chudzielec,chcialam porownac:) ja swojego podtuczyc nie moge. Niezbyt wielki z niego jadek, obiadek mu wcisnac dzis graniczy z cudem. Uwielbia kasze z owocami i moglby je jesc bez ograniczen. Tylko na obiad buzie zaciska:( moj wazy 10,5 kg. W ubraniu i pieluszce. Wiec pewnie mniej. Z ubrankami mamy problem,bo te kupowane zazwyczaj sa za szerokie w pasie i ramionach. Aoe cos sie zawsze znajdzie pasujacego. Z przedluzeniem nie wpadlam na taki pomysl,ale chyba wyprobuje,bo jak wszerz dorasta do jakiegos rozmiaru to wzdluz za krotki.

Gość gość
dobre takie pomysly na pirdolinki sa no no czasami tak jest i byla na tebn temat sonda uliczna :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4