Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwe że w 15 tyg widać płeć

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe, że w 15 tyg widać płeć ?

Gość gość
możliwe, ja wiedziałam w 14 tc.

Gość gość
Ja poznalam w 12 tyg. Na usg genetycznym i trafnie:-)

Gość gość
Spotkałam byłą teściową mojego syna i ona do mnie ,, No to będziemy mieć wnuka. Słyszałaś, że będzie chłopiec. To się Twój syn postarał. Prawdziwy mężczyzna z niego. Będzie miał pierworodnego synka. ".

Gość gość
Ze niby syn mial wplyw na plec i sie postaral.buahahahaha Ze niby pierworodny to takie wqane buahahahahaha

Gość gość
Wczoraj syn mi powiedział, że będzie ojcem, a nic nie mówił że będzie syn

Gość gość
Moze nie chcial mowic tak wczesnie, mozw nie spytalas?a co masz zal ze tamta babcia wiedziala a ty nie?

Gość gość
Ta baba to już nic nie widzi tylko brzuch swojej córki (którego jeszcze nie ma). Czułam się tak jakby ona była ich materacem. Skąd wie że to jego dziecko.

Gość gość
Z synem wczoraj rozmawiałam 2 razy. Pierwszy raz powiedział że będzie ojcem i ma dziecko z byłą żoną, a później zapewniał mnie, że to on jest ojcem jej dziecka.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego mi nie powiedzial

Gość gość
A wiec jednak cie to boli. Wez kobieto wyluzuj poslady. Widocznie to dziwcko jest jego a szanowny mamusiom nic do tego.zyjcie baby swoim zyciem a mlodym dajcie spokoj

Gość gość
Boli mnie to, że ma dziecko z byłą żoną. Jak to wygląda ? Wzięli rozwód i ci sypiali że sobą ?

Gość gość
Moze i sypiali. Ja mam zasade ze nie zagladam nikomu do lozka. Dorosli sa moga robic co chca. Ja tez mialam znajomych ktorzy mimo tego ze sie rozstawali to

Gość gość
Moze i sypiali. Ja mam zasade ze nie zagladam nikomu do lozka. Dorosli sa moga robic co chca. Ja tez mialam znajomych ktorzy mimo tego ze sie rozstawali to sypiali ze soba

Gość gość
Ja nawet nie wiem jak to rozumieć.

Gość gość
Proste jak drut.rozwiedli sie, sypiali nadal ze soba k zrlbili sobie dziecko. Nie sadze by twoj syn nie sypiajac z bylo zona czul sie jego ojcem. Nie musisz wcale tego rozumiec, wazne ze oni rozumieja. Tobie pozostaje zaakceptowanie zaistniales sytuacji

Gość gość
Ale jak można sypać że sobą mimo, że wzięli rozwód. Jak to wygląda z boku. Jaką on ma pewność, że to jego dziecko.

Gość gość
To jak to wyglada z boku widac mieli w d***e. Jak wiekszosc ludzi zreszta. Teraz nie sa czasu ,,co ludzie powiedza''. Widocznie pewnosc ma ze to jego

Gość gość
Ja już jestem chyba za stara żeby to zrozumieć

Gość gość
Chcą odnowić ślub. Jak najszybciej, kupują mieszkanie.

Gość gość
Ja inaczej sobie to wyobrażałam. Miałam nadzieje że będzie miał żonę i kiedyś oboje przyjdą do nas. Wręcza nam prezent-malutkie buciki. Że będę mogła kupić wózek, łóżeczko, ubranka.

Gość gość
Widzisz ty sama zaplanowalas ta chwile, ald nijak ma to sie do zycia. Jestes dojrzala kobieta a nie nauczylas sie jeszcze w zyciu ze nie zawsze jest wszystko tak jak sobie zaplanowalismy?marzenia sobie zycie sobie.

Gość gość
A wozek czy lozeczko oczyaiscie mozesz kupic, mysle ze by sie ucieszyli oczywiscie po uzgodnieniu tego z nimi, w koncu to twoj wnuk bedzie

Gość gość
Jak ja mam rozmawiać z byłą synową ? Jak to wygląda dziecko z byłą żoną. Przecież to nie dorzecze.

Gość gość
fajnie sie tak wyglada no nie no no czasami tak jest i byla na tebn temat sonda uliczna :) www.youtube.com/watch?v=1FT_YcldLa4

Gość gość
Dzisiaj zaproszę ich na kolację żeby dowiedzieć się coś więcej.

Gość gość
Dobry pomysl.tylko wyluzuj, badz spokojna, proboj udawac ze tego rozwodu nigdy nie bylo.wtedy szansa ze mlodzi sie otworza i jest szansa na happy end

Gość gość
Bo moze oni sami zaluja tego rozwodu, niekiedy mlodosc naprawde jest glupia i robi sie rzeczy bez przemyslenia.moze dojrzeli do siebie i stwierdzili ze zyc bez siebie nie moga?w takich sytuacjach akceptacja najblizszych jest bardzo wazna

Gość gość
Mój syn żałuje. Zdradził ją, nie zgadzał.się na rozród, ale w końcu do niego doszło.