Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet sknera czy

Polecane posty

Gość gość

Czy moze to ja mam niepotrzebnie watpliwosci ? Zabral mnie chlopak na walentynkowy weekend nie placilam za nic, na koniec tylko poprosil o drobne zeby nie rozmieniac grubych pieniedzy, zostawil mi tez wyliczona kwote na masaz, reszte pieniedzy wzial, bo szedl do pubu, ale co jesli musialabym zplacic wiecej za masaz i dosc czesto musialam wysluchiwac czy on nie wie czy mu starczy, ile mu sie jeszcze zostalo pieniedzy, ale ze na mnie to mu nie szkoda wydawac i tak przez caly w sumie weekend Co o takim jego zachowaniu myslicie?

Gość gość
Przestan juz, nudne sa te projekty wymyslone po to, zeby udowodnic ze kobiety sa materialistkami.

Gość JaAnna
Myślę, ze nie jest sknerą ale fundując Ci ten pobyt przeliczył się nieco ze swoimi możliwościami finansowymi, stad pewnie takie- trochę nerwowe-zachowanie.

Gość gość
mozliwe, ale dodam ze lubi jak ja za nas place, ale w koncu to on mnie zaprosil na te walentynki..

Gość gość
moze chce cie sprawdzic? lepiej uspokoj sie..

Gość gość
hahaha pelny relaks :D

Gość gość
jak facet nie daje się robić na kasę to od razu sknera :P kobiety są prawdziwymi sknerami nigdy nie chcą płacić

Gość gość
lepiej na kase uwazac w zwiazku.. :D ;)

Gość gość
jesli facet zaprasza to powinien zaplacic... ale tez nie powinien ciagle biadolic ze mu nie starczy