Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ta suknia

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, krótko po ustaleniu daty ślubu wybraliśmy się z narzeczonym do moich rodziców, żeby im wszystko "oficjalnie" ogłosić. Ponieważ moi rodzice mieszkają na drugim końcu Polski a mama bardzo chciała uczestniczyć w wyborze sukni ślubnej zdecydowałam się wybrać z nią do salonów podczas naszej wizyty. Odwiedziłyśmy trzy salony, przy okazji pokłóciłyśmy się o wizję, jak suknia powinna wyglądać. W ostatnim salonie w końcu zdecydowałam się kupić suknię. Trochę dlatego, że byłam już zmęczona (nie znoszę zakupów), trochę przez naciski mamy a trochę dlatego, że to była jedyna suknia, w której zarówno w miarę się sobie podobałam jak i była w moim zasięgu cenowym. Jednak szybko po kupieniu zaczęłam mieć wątpliwości. Jak rozmawiałam o tym z mamą przez tel. albo z koleżankami to mówiły, że to stres i na pierwszej przymiarce mi przejdzie jak się zobaczę w tej "właściwej" sukni. No i dzień przymiarki nadszedł a ja suknię ostatecznie znienawidziłam. Nie podobam się sobie w ogóle, pomimo bycia szytą na miarę jest niewygodna i źle się układa. Strasznie "odcina" mi biust, który przy wdechu "wychodzi" górą. Pytałam się, czy to nie kwestia za ciasnego gorsetu, ale gdy się go poluzowało to suknia ze mnie spadała. Jestem bardzo zła na siebie, że zamiast słuchać intuicji zdecydowałam się czekać do przymiarki. Teraz mam 2 miesiące do ślubu i zastanawiam się: czy przecierpieć w tej sukni swój ślub (zaraz po obiedzie bym się przebrała bo nie dam rady w niej tańczyć) czy szukać na szybko czegoś nowego? Tylko czy w tak krótkim czasie mam szansę coś znaleźć?

Gość gość
poszukaj moze na lokalnych stronach czy jakaś panna młoda nie sprzedaje tanio swojej sukni

Gość gość
albo popatrz czy jakiś salon nie robi teraz wyprzedaży i ewentualnie na poprawki umów się z dobrą krawcową

Gość gość
Teraz miesiąc luty i marzec to miesiące wyprzedaży,zatem szukaj kochana a na pewno cosik znajdziesz odpowiedniego dla siebie:)pelno jest ogloszen czy to allegro czy tablica...powodzenia:)

Gość gość
hej może moja ci się spodoba tanio sprzedam a jest wygodna i elegancka POLECAM !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ja chcę wyglądać odlotowo suknia tylko z Paryża!!! dodatki , oczywiście wysoka półka fotki.. a reszta , to i tak będzie festyn dla ciotek

Gość gość
pooglądałabym wyprzedaże i komisy i kupiłabym cos innego, to jedyny taki dzień w życiu wiec nie chciałabym iść w czymś w czym bym się źle czuła. Ewentualnie poszukaj jakiejś dobrej krawcowej i nich przerobi aktualną suknie tak żeby było Ci w niej dobrze, myślę ze na szycie od początku jest już trochę za późno

Witam. Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze sukni, proszę napisać do Nas maila i poprosić o katalogi, być może coś się Pani spodoba. Jesteśmy producentem sukien ślubnych i wieczorowych, wiec możemy zrealizować także Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny. suknieagnieszka.biuro@vp.pl Agnieszka