Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

INTENSYWNE CWICZENIA 3 TYGPODNIE po porodzie

Polecane posty

Gość gość

chcialabym zaczac dosc intensywnie cwiczyc, po porodzie zostalo mi 12 kg... czuję się bardzo dobrze, jakbym wcale nie rodzila. delikatnie jeszcze krwawię, moze 10 kropelek dziennie, alepoza tym czuję się bardz dobrze. myslicie ze mogę zacząć? chodzi o trening z Ewą Chodakowską, 45 minut dziennie

Gość gość
jesteś jeszcze w połogu, ale jak się upierasz, to napisz do Ewy na fb, ciekawe co ci odpowie ;)

Gość gość
Nie przesądzaj zdążysz schudnac. Ja wogóle nie ćwiczyłam i już jestem na minusie zaczynam się zastanawiać jakby przytyc

Gość gość
hehe, odpuszczęsobie pisanie do Ewy :)bardzo zalezy mi na szybkim powrocie do formy, poza tym brakuje mi atywnosci fizycznej,,,,

Gość gość
jestes jeszcze w pologu, jak nie zaczniesz sie oszczedzac I za szybko zaczniesz cwiczyc, to moze ci grozic obnizenie narzadow rodnych, wypadniecie pecherza moczowego... przeciez te narzady trzymaja sie na tkankach, ktore przez 9 miesiecy byly bardzo obciazone, a potem mialas porod. Jak sie nie zregenerujesz to byc moze ktoregos razu jak przylozysz lusterko do pochwy to zobaczysz w niej jak wychodzi ci wszystko przez nia na zewnatrz I nic tylko operacja, ktore niesie ze soba tez pewne komplikacje, a co sie nacierpisz, to zapytaj takich kobiet, co przez to przeszly... Nie bez powodu okres po porodzie nazywa sie polog...

Gość gość
no chyba ze nie chcesz juz uprawiac seksu i lubisz sikac w majtki, jak tylko kichniesz...

Gość gość
Od dużego wysiłku w połogu można też dostać krwotoku. Moja koleżanka tak przeszarżowała dźwigając i o mały włos to się źle nie skończyło.

Gość gość
te 10 kropek to i tak jeszcze krwawienie. 6 tygodni po porodzie do lekarza, jak pozwoli to dopiero cwiczyc...