Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewic po 30 które chcą partera tylko prawiczka,czy są takie??????

Polecane posty

Gość gość

Szukam dziewic po 30 które chcą partera tylko prawiczka,czy są takie????? TO NIEWYGODNY TEMAT DLA REDAKCJI KAFETERI,WIE KTOŚ DLACZEGO?

Gość gość
To nie jest zadne ogłoszenie matrymonialne,ja poprostu pytam czy są takie ludzie i ile,to mnie interesujeINFOEMACJE,a uważam że powinien powstać jakiś portal społecznosciowy skupiajacy takich ludzi bo tu to szkoda gadac...,DNO jak to ktoś okreslił

Gość gość
Jam jest dziewica,pare razy ruszana ale to było tak dawno temu że pipka o nowa mi zarosła:)

Gość gość
Odświeżam ten temat, ktoś kiedyś zlikwidował go kilka razy i pozostawił nieprzychylne autorowi odpowiedzi...manipulacja czyjaś Może ktoś się wypowie,czy są takie kobiety? może ktoś zna,lub słyszał o takich? Co za debile prowadzą te forum,cenzurują tematy jak komuś czegoś zazdroszczą.Co jest złego w tym by dziewice i prawiczki,ludzie samotni z wartościami ,wymieniali poglądy w internecie i poznawali się,komu jakiemu popierdolcoi to przeszkadza że usuwał ten temat...? :(

Gość gość
Byłam z 30 letnim prawiczkiem w łóżku i nie polecam . Nie dość ze paskudny charakter to jeszcze zachowanie jak dziecko. Maminsynek.

Gość gość
Są inne portale społecznościowe gdzie można załozyć temat,bez cenzury pustostanów- degeneratów,dlatego wszystkim radze by nie zakładali tu tematów...WOLNOŚĆ przede wszystkim,nie dajcie sobą manipulować i narzucać sobie dyktatury jakiejś kafeteri

Gość ktośśśśśśśśś
A poza tym nie chodzi mi o samo chodzenie do łóżka,tylko bardziej o jednego partnera,partnerkę na całe życie,bratnia dusze.Dlatego najpierw trzeba kogoś dobrze poznać czy charaktery są zgodne,poglądy a nie od razu wiązać się przez seks... Wydaje mi się że kobiety szukające drugiej połówki-jednego partnera ,mające jakieś wymagania od facetów-wartości,wrażliwość są zbliżone charakterem do facetów,tych samotnych szukających ? dziewicy. Chodzi o wyznawane zasady w życiu,wspólne w związku a nie seks. Poza tym skąd wiadomo że niedoświadczony facet jest kiepski w łóżku,to tylko stereotyp,poza tym wszystkiego można się nauczyć jak się chce instynkt :)

Gość gość
Ktośś zgadzam się z Tobą . Bardzo się zgadzam. Jesteś kobietą czy meżczyzną ? Tak z ciekawości aż zapytam-bo Twoja wypowiedz jest kompletnie niekafeteryjna (mądra czyli :) )

Gość gość
W zakonie?

Gość gość
A czyli jak dziewica to na pewno stworzysz z nią idealny związek hmmm

Gość gość
W zakładzie psychiatrycznym, bo jak ktoś nie potrafił przez tyle lat stworzyć pełnego normalnego związku to na pewno coś mu się odkleiło...

Gość gość
A kto Ci broni najpierw stworzyć więź emocjonalną a potem dopiero iść do łóżka. Randki to nie udział w seksmaratonie z choinki się urwałeś

Gość gość1234
Są takie, ale w obecnych czasach przyznać się do dziewictwa w wieku 30 lat przed facetem w zasadzie gwarantuje jego szybkie zmycie się. I koło się zamyka, dziewica nie ma szans na zmianę tego stanu, bo każdy ucieka gdzie pieprz rośnie :( Z drugiej strony, tajenie tej informacji też nie ma zbyt wielkiego sensu gdyż brak doświadczenia i tak wyjdzie na jaw w jakimś momencie i będzie, że dlaczego akurat teraz, dlaczego tyle czasu zmarnował na kogoś takiego i itp.

Gość gość1234
A co drugiej części tematu, to nawet wolałabym prawiczka niż kogoś, kto miał masy kobiet przede mną. Nie odstrasza mnie brak doświadczenia bo sama go nie mam - startowałabym z równego pułapu. Niestety, mam wrażenie, że nikt, nawet panowie o małym doświadczeniu, takich kobiet nie chcą. Pewnie się skończy na tym, że w wieku 40 lat będę rozważała wizytę u żigolaka, żeby się w końcu dowiedzieć, jak to jest uprawiać seks.

Gość gość
Oczywiście, są :D Gdybym już nie znalazła doskonałego faceta-prawiczka, to czekałabym na takiego chociażby do śmierci :) Ale o innej nie słyszałam.

Gość gość
gość1234 w jakim wieku jesteś ?

Gość gość
Byłam z 30 letnim prawiczkiem w łóżku i nie polecam . Nie dość ze paskudny charakter to jeszcze zachowanie jak dziecko. Maminsynek xxx Ale po... już przestał być prawiczkiem, więc i maminsynkiem i charakter nagle mu się odmienił. :)