Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowy i pisanie z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem z chłopakiem i on na początku dzwonil zawsze rano jak mial przerwe w pracy i wieczorem jak wracal z pracy ,dzisiaj wogole nie zadzwonil tylko ja a on zadnych chęci .. wczesniej jak zazwyczaj gadalismy juz wieczorem jak bym po pracy to po 5 minutach mówil juz dobranoc czy to normalne.? uwazam ze powinno sie troche pogadac . poswiecic czasu kobiecie . JAK WY TO WIDZICIE I JAK MACIE U SIEB IE? jESTEM Z NIM OD NIEDAWNA A JUZ TAK :c

Gość gość
ma prawo miec gorszy dzien lub po pracy po prostu padac na twarz, jezeli nie wiesz, ze ludzie to nie roboty to wspołczuję...

Gość gość
Księżniczka się znalazła, oczywiście, powinien wszystko rzucać dla Ciebie, jak mu dobry nie starcza to sobie doprodukowac godzin, bo niunia się czuje niedopieszczona :D Mam nadzieje, że chłopak szybko zmądrzeje i znajdzie sobie normalną dziewczynę.

Gość gość
bez przesady, autorka ma rację (jestem facete) i uważam że rozmowa nie jest niczym wyczerpującym, nawet po ciężkiej pracy. Powinnaś poważnie się zastanowić, czy jemu na tobie zależy. A najlepiej porozmawiaj z nim (sic!). :D

Gość gość
Jaka ksiezniczka ? ludzie .. to chodzi o to , że spotykamy sie raz w tygodniu i tesknie za nim . nie piszemy ze sobą wogole.. i jakos wczesniej znalazl troche czasu dla mnie a teraz dziwnym trafem nie ...

Gość gość
Ja mogę pisac