Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie wzrostu a ile chciałybyście mieć?

Polecane posty

Gość gość
mam 170 gdyby nie niski maż (172) to czułabym się super ze swoim wzrostem mam wysokich braci (ok 186 cm) i przy nich czuję się super-tzn przy ich wzroście ;) teraz mam wrażenie że więcej jest niskich facetów niż takich od 180 wzwyż :(

Gość Diomio
Ja mam 175 i chciałabym mieć mniej tak o 10 cm. I nie chodziu tu o obcasy, bo mój facet ma nieco ponad dwa metry, ale po prpstu uważam, że niskie kobiety są urocze ;D

Gość gość
174 chciałabym ze 3 więcej. w sumie ciekawe jak ludzie mają różne podejście i np przy podobnym co ja wzroście uważają się za wysokie. ja np odkąd zaczęłam chodzić na obcasach, to w płaskich butach czuję się jak kurd**el. i lubię być wyższa od innych kobiet [niestety nie wszystkich:( ] i może, to głupie ale sprawia mi to satysfakcję:D

Gość gość
161 i nigdy sie nie zastanawialam, ile bym chciala miec wzrostu ;). na pewno nie wiecej niz 165.

Gość makiado
Mam 165 i zawsze miałam wysokich partnerów, wolałabym mieć z 5 cm więcej, myślę, że 170 cm to optymalny wzrost dla kobiety.

Gość gość
nie zgodze sie, jesli facet ma 180 cm - a to jest wysoki facet, to kobieta o wzroscie 170 na wysokich szpilkach jest taka jak on. wyglada to srednio. a co z nizszymi facetami?

Gość gość
ja mam 169 cm i jestem za wysoka. Chciałabym mieć max 164 cm.

Gość gość
Ja mam 168 i wydaje mi się w sam raz :) nie za wysoka nie za niska :)

Gość gość
a co w tym złego jeśli kobieta w szpilkach jest podobnego wzrostu co facet?

Gość gość
glupio wygladaja razem. kobieta powinna byc nizsza, przynajmniej dla mnie. a poza tym zeby byli tacy sami, to facet musi moec 180 przy kobiecie 170 w szpilkach. a jesli jest nizszy...?

Gość gość
177, chcialabym 170

Gość gość
z tego co widzę to jest coraz więcej wysokich kobiet, do tego dosyć postawnych i również coraz więcej niskich, drobnych facetów.

Gość gość
no to albo kobieta mająca ok 170 cm rezygnuje ze szpilek albo szuka faceta powyżej 180 cm.

Gość gość
Mam 166 cm i uważam, że to super wzrost jak dla kobiety. A taki idealny to 168. Powyżej 175 to zdecydowanie za dużo moim zdaniem.