Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuszek1990

Czy stosował ktoś serum do rzęs Lydie Lashes Paris ????????

Polecane posty

Gość kopciuszek1990

Cześć dziewczyny, napiszcie mi proszę jakieś opinie o serum do rzęs Lydie Lashes Paris ... zastanawiam się nad zakupem, ale nie chce kupować w ciemno. Koleżanka stosowała odżywki do rzęs Realash, ale nie była zadowolona i mi nie poleca a na Revitalash mnie nie stać :((( Będę wdzięczna za opinie. Buzka !

Gość Asiaanonimka
Cześć, Używam i jestem zadowolona. Niestety serum tanie nie jest ale jest warte swojej ceny. Efekty pojawiły się u mnie po 2 tygodniach, po miesiącu były już bardzo widoczne a po 2 miesiącach zaprzestałam używania bo stwierdziłam, że jeszcze miesiąc i będę musiała zacząć je czesać, żeby się nie plątały :) Na prawdę polecam !

Gość gość
ja uzywam olejku rycynowego :) do rzes

Gość gość
Prawdziwe? To jak kupiłaś to dane firmy i fakturę przecież masz. No i wstaw foto tego cuda na twojej półce z kosmetykami. I zdjęcia własnych efektów (a nie jak na stronie zdjęcia kradzione). A do mnie nic nie przychodziło bo jeszcze kompletnie nie zdurniałam, żeby oszustom kieszeń nabijać :/

Gość gochawgroszki
Z pewnoscia kazdy magazynuje wszelakie rachunki itp:-) zalosne niektore laski sa ze szok, nie pasuje ci to nie kupuj ale wypowiadac sie o czyms czego na oczy sie nie widzialo to tego nie rozumiem. ja tam POLECAM i bede polecac bo dla mnie to wazne ze dziala i nie uczula, peace and love

Gość Aniaaaania
Powedzcie mi prosze czy moge stosowac ta odzywke 3 albo 4 razy dziennie zeby efekty byly szybsze ?

Gość kaaiulenka
Dolaczam do grona zadowolonych klientek))))))))) Aniaaania nie wiem, w instrukcji pisze ze mozna rano i wieczorem i tego sie trzymam ale mysle ze trzeba jednak troszke czasu zanim te wszystkie cebulki sie odrodza czy cos))))))

Gość Maaaartaaaa3
Ania - zdecydowanie nie! Nie można używać żadnej odżywki więcej razy niż zaleca producent. Rzęsy rosną i wypadają mniej więcej trzy, cztery razy do roku, cała sztuczka z odżywkami do rzęs polega na tym, że pobudzają cebulki włosów do dalszej pracy i wzmacnia rzęsy. Jej przedawkowanie spowoduje, że rzęsy będą rosły szybciej, jednak szybciej przejdą cały cykl i wypadną. Oczywiście na ich miejscu wyrosną kolejne, jednak będzie to brzydko wyglądało.

Gość Aniaaaania
Dzieki za odpowiedz :) A to serum mozna stosowac rowniez na brwi ?

Gość Maaaartaaaa3
Z tego co czytałam to tak - struktura rzęs i brwi jest podobna. Powinno działać tak samo :)

Gość kopciuszek1990
Zaryzykowałam:) kupiłam;) Jutro ma być u mnie

Gość gość
mnie olejek rycynowy uczula

Gość gość
Mam, stosuje od msc

Gość Karola19831983
Witam, Mi ta odżywka bardzo pomogła ! Miałam strasznie osłabione rzęsy po krótkim (!) stosowaniu sztucznych rzęs, kupiłam najwidoczniej jakieś kiepskie sztuczne rzęsy albo klej bo miałam po tym rzęsy baardzo osłabione, rzadkie i bałam się że już tak zostanie. Zainwestowałam w to serum i po całej kuracji wszystko wróciło do normy i teraz moje rzęsy są znacznie ładniejsze niż przedtem także z czystym sercem mogę polecić !! Kupowałam na ich stronie.

Gość MigotkazLasu
Dziewczyny nie wiecie czy jak nosze szkla kontaktowe to moge stosowac to serum?????

Gość gość
pewnie, ja też noszę soczewki i stosuję to serum;) Nic się nie dzieje:)

Gość MigotkazLasu
Dzieki:)))))

Gość kamila_wroclaw
Nie polecam, stosowałam przez 2 miesiące i kompletnie żadnego efektu!! Zero regulaminu na stronie oraz danych firmy, zwrotów nie przyjmują!

Gość gość
Koleżance chyba zaszkodziło na wzrok albo nigdy nie widziała tej odżywki - dane firmy, regulamin i informacje kontaktowe są w pudełku oraz na ich stronie www.

Gość kopciuszek1990
Na moim pudełku też są wszystkie dane firmy, ulotka oraz dostałam mały upominek:)

Gość kaaiulenka
u mnie tez wszystko jest, opis, instrukcja, dane firmy i tez dostałam prezent:) A myslalam, ze jestem wyjatkowa hah:)

Gość gość
Macie, proszę, tu już całe rzesze wrobionych w to: www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5834324&start=120

Gość gość
To JEST TA SAMA NIEISTNIEJĄCA FIRMA!!!! Ten sam adres na Komorach (o ile już sie go doszuka, a łatwo nie jest - ciekawe, kto uczciwy nie podaje kompletnych danych?).

Gość gość
Mam, stosuje. Kupiłam na ich stronie, szybka wysyłka. Efekty? Stosuję dopiero od 2 tyg więc nie czuje się kompetentną osobą, żeby już się wypowiadać na taki temat:) Ale ślicznie pachnie;)

Gość brewka1989
Mi Lydie Lashes sprezentowała koleżanka z Anglii, z czystym sumieniem mogę polecić;)

Gość gość
Ja wygrałam w konkursie;)

Gość Kasiakasiunia
Mam, działa :) Bardzo ładne pudełko i ładnie pachnie. Widzę, że pisze tutaj chyba jakaś konkurencja wciskając kity, że firma nie istnieje - wszystkie dane są w pudełku, również bardzo miły kontakt z ich strony. Polecam !

Gość gość
Ja też jestem zadowolona. Szybka wysyłka.Zamówiłam w poniedziałek a w środę paczka była już u mnie. Sam preparat ślicznie pachnie i nie jest wodnisty, nie spływa mi z powieki. Ciekawie się zapowiada ;))))

Gość gość
Naciągacze tacy sami jak lipoxine!!! Już nawet w gazetach o tych oszustach piszą więc przestańcie do kutwy nędzy to reklamować!!!!

Gość gość
oj widze ze konkurencje strasznie boli:) To nie jest ta firma o ktorej piszesz, uzyj mozgu i zobacz w google:)