Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Willa Tatarzanka Zakopane

Polecane posty

Gość gość

Stanowczo odradzam nocleg w tym miejscu szumnie zwanym willą. Jeżeli ktoś jest zainteresowany płaceniem 120 zł za dobę za nocleg w miejscu, w którym standard wyznaczają kabinki prysznicowe wersja mini odpowiednie dla dzieci niekoniecznie osób w wieku powyżej 10 lat, telewizorki Daewoo z 4 kanałami w dobie cyfrowej tv, brak lodówek, radio oraz wc na korytarzu - zawsze może spróbować. Jednak warto się zastanowić, jeśli bierze się lod uwagę osoby WŁAŚCICIELI. Otóż panie mają w zwyczaju żegnać gości w asyście policji i ochrony. Wcześniej pod byle pretekstem zostanie się zmuszonym do wysłuchania steku wyzwisk i wulgarnych komentarzy pod swoim adresem. Wszystko okraszone gęsto wtrącanym wdzięcznym zawezwaniem "spier..." na zmianę z litanią wszystkich znanych w języku polskim słów uchodzących za co najmniej obraźliwe. Od słów panie bardzo chętnie przechodzą do rękoczynów, dlatego też życzę im jak najszybciej wizyty sympatyków śląskiego klubu piłkarskiego u szczytu formy i w pełnym wyposażeniu składającym się z baseballi i pił tarczowych. Pewnego dnia ktoś nauczy panie właścicielki tego jak traktuje się przyjezdnych i odwiedzających a tymczasem wszystkim poszukującym spokoju i sposobności zaznania wypoczynku w miłej kukturalnej atmosferze radzę w najgorszym wypadku odwiedzić poczekalnię dworca pkp, nigdy Tatarzankę!

Gość gfbdfdssvsc
polecam Vasco Delighe na Seszelach :)

Gość gość
Horror

Gość niedoszły gość
Witam!!! Zdecydowanie ODRADZAM!!!!! pobyt w tym miejscu!!! Własciciele to gburowaci oszusci miałam rezerwacje a po kilku dniach bez słowa wyjesnien została odwołana. Bezczelnie rozłączała sie ze mna Pani ktora ze mna rozmawiała była bardzo nie miła i miała w nosie to ze zostawia nas bez noclegu na wakacje mówiąc dosłowie 'mnie to nie obchodzi co pani teraz zrobi to pani sprawa" i na ostatnią chwile musiałam szukac cos innego na szczeście po dłuższym poszukiwaniu udało sie ale wam odradzam gościć sie u takich ludzi. Udanego wypoczynku byle nie w 'Tatarzance' :)

Gość gość
Ja miałam podobną sytuacje ,odmówiono mi noclegu w dniu przyjazdu.Pani która mnie przywitała po przyjeździe bardzo niemiła...tragedia odradzam!!!!

Gość jarek  ogarek

istna  tragedia  

Gość Centuśińskie

Jest afera w tej sprawie.  Skarbówka dooopę babom przeczepie 

Gość JON
8 godzin temu, Gość Centuśińskie napisał:

Jest afera w tej sprawie.  Skarbówka dooopę babom przeczepie 

W KONCU SIE KTOS TYM ZAJMIE. OSZUSCI I ZLODZIEJE. CHORZY PSYCHICZNIE LUDZIE. PAZERNI.

Gość Gość

Bekniesz za to. Od samego początku wiem o tym.

Gość issa
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bekniesz za to. Od samego początku wiem o tym.

he he....właścicielka czy mamuśka właścicielki?

A gdzie "spie...aj" na pożegnanie?

Gość ahahahahah

te dwie baby sa walniete a sama kwatera to NORA!!! Odradzam kazdemu, smierdzi, brzydko, plamy, grzyb na scianach i w lazience.

dodatkowo wlascicielka kandydowala na radna :D komedia

Gość gość

prawie same negatywne opinie w internecie na temat noclegów w "Tatarzance"

Gość 1234

Podbijajcie  do nowo otwartej grupy na fb Willa Tatrzanka Willa grozy.
Zobaczymy co tam się zbierze