Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona22a

Mam 22 lata i mięśniaka na macicy

Polecane posty

Gość Zmartwiona22a

Miesiąc temu dowiedziałam sie że mam mięśniaka na macicy 22mm.Nie wiem co robić.Ginekolog zaproponowała mi tabletki za 850 złotych przez 3 miesiące sie bierze ale nie stać mnie na tak drogie tabletki a i tak powiedziała że nie wiadomo czy to pomoże.Za 3 miesiące mam przyjść do kontroli.Nie mam dzieci a tak bardzo bym chciała mieć ale jeszcze nie teraz.Była któraś w takiej sytuacji

Gość gość
Moja bratowa miala miesniaka, szla w ciaze i sam jej sie wchlonol. Kurcze, jutro tez ide do ginekologa, od 6 lat nie bylam, ale sie boje

Gość gość
Wydaje mi się, że lekarz chce wyciągnąć zwyczajnie kase od ciebie. byłam w twoim wieku może o rok starsza jak mialam mięsniaki na macicy i torbiele na jajnikach. przepisał mi tabletki 56 zł op. i po 3 miesiącach brania wszystko się wchlonęlo. idź ty dziewczyno do innego lekarza albo dwoch skonsultuj te wyniki i leczenie z innymi lekarzami nigdy nie polegaj na opinii jednego jesli chodzi o tak drogie leczenie

Gość Zmartwiona22a
To 2 pani ginekolog u której byłam.nie namawiała mnie na te tabletki powiedziała żebym przyszła na kontrole za 3 4miesiące i wtedy zobaczymy.Boje sie że mi sie to powiększy albo nowe urosną

Gość gość
ciąża cie uleczy to nie żart

Gość Doktor Chałs
Popatrz na jasną stronę życia. 1 listopada 2014 r. bedziesz obchodziła jako swoje własne święto :classic_cool:

Gość gość
Ja p*****le czy czy jesteście k****a jeb.nieci? Co ja straszycie? Ogarnijcie sie. Wszystko będzie dobrze nic sie nie martw. Stres powoduje pogorszenie choroby więc musisz myśleć pozytywnie. Idź do innego lekarza jeszcze spr to .. Skąd jesteś? Mogę ci polecic specjalistę. Mówię ci. Sprawdź sobie jeszcze może inne wyjścia sa.

Gość Zmartwiona22a
Mówiła że najlepiej jakbym teraz była w ciąży a dopiero pózniej to usunąć tylko że teraz nie moge być w ciąży.

Gość Mroczny Rycerz
Szkoda mi że musisz umrzeć :( Ale głowa do góry każdego to czeka.

Gość gość
Moja bezdzietna znajoma chciała z tego powodu popełnić samobójstwo. Tabletki jej nie pomogły. Współczuje, lepiej zamroź swoje jajeczka. :P

Gość gość
Będzie dobrze:) sprawdź to u innego lekarza

Gość Zmartwiona22a
Jakbym miała dzieci to bym sie tak nie przejmowała.Czemu musiało mnie to spotkać:-(Jestem z woj.wielkopolskiego

Gość gość
W Poznaniu jest dobry lekarz ja do niej chodzę. P. ANNA LORENC świetna jest delikatna i doświadczona. Idź do niej umów sie.. Możesz sobie spr. Jej rekomendacje na forum w net. Wszyscy ja chwala:)

Gość gość
Ten gin to jaks debilka / Idz do innego, wiekszosc osób na miesniaki, je si eusuwa opercacyjnie jak sa duze

Gość Zmartwiona22a
Widze że dla nie których jest to powód dla żartów no mi do śmiechu nie jest.

Gość gość
Jakby była deb ..ilka nie miała by tak dobrych rekomendacji.. Jest najlepszym lekarzem jakiego znam.

Gość gość
W murowanej goslinie też przyjmuje. Nie przejmuj sie tu sa same buraki.

Gość Zakład Pogrzebowy
Wolisz być skremowana czy standard ? Moja firma "Ostatnia prosta" świadczy usługi w szerokim zakresie.