Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja powinnam była sobie sama za to zaplacic spacja skąpy chłopak

Polecane posty

Gość gość
On ma jej dać spokój? Przecież ona dupi że go kocha, że nie zostawi pomimo ze on nią gardzi :D

Gość pijawka lekarska
bywam zdrowa

Gość gość
ja bym nawet obcemu kupiła jedzenie, jakbym wiedziała, że nie ma pieniędzy a jest głodny :o Twój facet jest TRAGICZNY. i to branie kasy za paliwo - z jakiej racji? przecież jechaliście w interesie jego siostry :o ona powinna zapłacić za paliwo :o

Gość gość
wiele razy stawiałam moim koleżankom wyjście, piwo, obiad itp jak wiedziałam, że nie mają kasy a chciałam gdzieś wyskoczyć z przyjaciółką - nie wyobrażam sobie, żeby chłopak własnej dziewczynie jedzenia kupił :o bo akurat zakup ciuchów to inna bajka. no ale oddawanie kasy za paliwo? nie kupienie dziewczynie jedzenia? TRAGEDIA.

Gość gość
Jeszcze masz za dobrze bo jęczysz, powinien ci spuścić łomot, przynajmniej raz w tygodniu, wtedy byś tu pisała o idealnym partnerze, kochającym cię nad życie i twojej miłości wielkiej do niego :D

Gość lunaticsoul
Jesteś jeszcze bardzo młoda a piszesz, że jesteś z nim od 5 lat... Właśnie takie związki "od liceum" często po latach okazują się porażką. Patrząc na jego zachowanie wydaje się być typowym "g***ojadem", sorry on się nie zmieni, będzie coraz gorzej, na "starość" będzie taki jak jego ojciec. Uciekaj od niego póki masz czas i wybór, w tym wieku znajdziesz jeszcze normalnego chłopaka, który będzie Cię kochał, szanował i nie skąpił na wszystko.

Gość barbarelka 1600
O ludzie co to za facet jest ? ratunku kopnij go w d**e bo będziesz miała przesrane zycie.Koles który kocha potrafi coś kupić postawić bo mu to sprtawia przyjemność a nie taki pieprzony skapiec......

Gość gość
z jakiej racji ty płaciłaś za benzynę w życiu bym nie dała na wachę od razu bym powiedziała ok mogę jechać ale do benzyny się nie dokładam bo jedziemy w interesie twojej siostry. Nie kumam z jakiej paki ona chciała towarzystwo to niech płaci.

Gość gość
Syn zawsze będzie podobny do ojca, jeśli teraz już jest jakieś tam podobieństwo, to z upływem lat ono się pogłębi, a wady się wyostrzą i pojawią nowe. Dziewczyny, zawsze jak wybieracie partnera patrzcie na ojca, od tego się nie ucieknie.

Gość gość
zgadzam się z opinia powyżej jak zostałeś wychowany to bierzesz te wzorce

Gość gość
XXXSyn zawsze będzie podobny do ojca, jeśli teraz już jest jakieś tam podobieństwo, to z upływem lat ono się pogłębi, a wady się wyostrzą i pojawią nowe. Dziewczyny, zawsze jak wybieracie partnera patrzcie na ojca, od tego się nie ucieknie. xxx To nie jest prawdą! Mój tata i jego ojciec to całkiem inne osoby! On jest spokojny, do pogadania a mój dziadek był tyranem. Tak samo ojciec mojego męża - patologiaa jedna wielka, a mój facet do rany przyłóż , więc nie uogólniajcie

Gość gość
prawda , nie zawsze syn jest taki jak ojciec, zwlaszcza jak ojcowie daja zly przyklad, synowie tez maja swoj rozum i widza jak tatusiowie postepuja..

Gość gość
z biegem lat rowniez moze stac sie tyranem czy patologia. czego oczywiscie wam nie zycze.

Gość gość
czytalam to wczoraj, nie chce mi sie tego znowu przegladac. Czy ja dobrze zrozumialam, ze mu wrocilas za paliwo ??? Jesli tak to dziewczyno, ogarnij sie wreszcie!!!