Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość realistka12245

zakochalam sie w portugalczyku ktory jest biedny

Polecane posty

Gość gość
Jestescie wstretnymi materialistkami. Brzydze sie wami. Tfu To pisalam ja, kobieta.

Gość gość
do tej na górze, tak potępiasz materialistki, a sama pewnie takiego szukasz albo już masz. Brzydzę się hipokryzją.

pani ktora sie brzydzi materialistkami (raczej realistkami) to marzycielka, ktora mogla by zyc sama miloscia, to dobre dla nastolatek ktore naogladaly sie filmow romantycznych gdzie nic oprocz milosci ci do zycia nie jest potrzebne..

Gość gość
Juz slychac tupanie nogami materialistek. Te wasze kompleksy wychodza na wierzch. Nie mierz mnie swoja miarka ty z 16:58 bo nie kazdy jest blachara łasa na pieniadze. Jak poznalam mpjego meza to bylismy biedakami. Zylismy jak szczury w jednym pokoju. Obydwoje mielismy juz wtedy wyksztalcenie a pracowalismy za prawie najnizsza krajowa. I co? Oswiadczyl mi sie bez pierscionka bo go nie bylo stac. Zaoszczedzil na pierscionek z diamentem dopiero rok po oswiadczynach. Teraz jestesmy juz po slubie 4 lata. Maz ma swietna prace, zarabia sporo, ja rowniez mam super prace, ale na dobrą sprawe nie musialabym pracowac, bo pensja meza jest naprawde swietna. Ale chce pracowac, bo lubie kontakty z ludzmi. I co? Wyszlam za maz za biedaka, ktory wtedy groszem nie smierdzial, ale kochalam go jak szalona i nie zaluje! A wy materialistki..co... nadal szukacie faceta z grubym portfelem i mieszkaniem oraz autem? Nigdy nie bede miec szacunku do takich tanich i bezwartosciowych sprzedanych. .. (same sobie dopowiedzcie kim jestescie). Fuj!

Gość gość
No i równie dobrze mógł się rozpić albo zachorować. Po prostu miałaś szczęście. Miliony innych kobiet się przejechało na wierze w swoich gołodupców.

17:53 - ale teraz macie pieniadze i zycie jest super? czy tez jako zatwardziala anty-materialistka wolalabys je oddac? np. biednym dzieciom bo po co ci skoro ty nie jestes materialistka i brzydzisz sie pieniadzem. nikt tu nie mowil, ze facet ma miec samochod i mieszkanie tylko perspektywy ze jest w stanie cos osiagnac co jemu i przy okazji tobie a takze waszym ewentualnym dzieciom polepszy warunki materialne.

Gość gość
A dlaczego mam oddawac cos na co sobie sami ciezko, wlasnymi mozgami zapracowalismy? Nie po to konczylismy Uniwersytet, zeby pracowac w barze, no sorry... Nie badz smieszna, dziewczyno. Ja nie szukalam faceta z kasa, ktorego staralam sie na sile w sobie rozkochac, tylko ze wzglad na kase. Ja sie zakochalam w biednym skromnym studencie, z ktorym sie dorobilismy pieniedzy RAZEM- Po slubie. Widzisz roznice czy nadal nie?

Gość gość
Chyba każdy z nas bez względu czy to kobieta czy mężczyzna boi sie o przyszłość. To naturalne. Ale skoro w grę wchodzi tez lek o różnice kulturowe i inne sprawy to niestety ale ilośc obaw sie zwiększa a to oznacza ze byc moze nie kochamy tej osoby. Bo skoro rozum ma nad nami władze a nie serce to cos jest na rzeczy. Owszem możemy jechać stereotypami ze Portugalczycy to przemili ludzie , przyjaźni i w ogóle , ale raczej nie warto. Większość z nich ma wesołe usposobienie z powodu nadmiaru słońca i jest to potwierdzone naukowo , podobnie jest w przypadku Hiszpanów , Greków i Włochów. Problem polega na tym ze w taki mieszanych związkach musi byc wielka miłość bo bez niej taki związek nie przetrwa. Tu widocznie jej nie było skoro były obawy , strach i brak zapewnienia ze strony partnera o miłości i to zdecydowało ze autorka zerwała. Bo co z tego ze kobieta czuje zainteresowanie ze strony faceta ale to słowo " kocham cie " jest potrzebne dla utwierdzania naszego wyboru. Autorko zrób jak uważasz ale przemysl czy to była miłość?

Gość gość
A czy ty widzisz, ze w ogromnej ilosci przypadkow ten biedny skromny student takim pozostaje? 10-20-30 lat pozniej? Problemem tego Portugalczyka nie byl brak kasy, tylko kompletny brak planu B, twardoglowie, brak ambicji, checi zmian, sprobowania...on sie nie wyniesie z LOndynu, do Polski to na pewno tez nie, bo on zainwestowal 10 lat w Londek, blablabla, moze kiedys bedzie managerem, z laska nie zamieszka, bo ...no wlasnie, bo co?... Wiesz, ja pracuje z Portugalczykami w Polsce, nie sa zadnymi dyrektorami tylko szeregowymi pracownikami, ale powolutku pna sie do gory, identyko jak POLACY o podobnych ambicjach i charakterze. I ani jeden nie smeci, ze mu pod gorke, wdzieczni losowi, bo w Portugalii jest teraz gorzej. Ani jeden nie poddaje sie, bo "przeciez spedzil gdzies 10 lat". I co? Miasta takie jak Londek sa naprawde ok dla zdobycia doswiadczenia, ale potem w droge czas. Skoro nie daje sie utrzymac z takich pensji, to lepiej w tanszym i na pewno bardziej malowniczym, bezpiecznym miejscu.

Gość gość
do goscia ktory tak jedzie na "materialistki" Pieniadz zawsze rzadzil swiatem, ZAWSZE, to komuna dopiero zrobila z nas dziadow, wiec dwa dziady sie pobieraja. jeszcze nie tak dawno jak panna nie miala wiana a kawaler statecznego dorobku to sieli rutke, czyli albo pozostawali w staropanienstwie albo w starokawalestwie. Komuna jak walec wyrownala. Ale w krajach gdzie tego systemu nie bylo, do dzisiaj jest ze ksiezniczka bierze ksiecia a hydraulik sprzataczke. Inaczej skandal i mezalians.

no super ze sie dorobiliscie razem, za to sie chwali, ale czy ty widzisz ta roznice miedzy twoim mezem a owym portugalczykiem? to ze twoj maz mial zadatki na to zeby cos w zyciu osiagnac a facet autorki nie bardzo? to sie czuje od razu instynktownie. nie kasa jest najwazniejsza, bo pieniadze to potrafia sie rozplynac w powietrzu, ale glowa na karku.

Gość 0 Terenia 0
gość "O widzisz Terenia. Puszczasz sie z ciapakami, kretynko" Ciapatemu to ja mogę co najwyżej napluć w ryj 😴 A Portugalczycy to Latynosi, Europejczycy i w większości Katolicy. Nie to co brudasy z Pakistanu czy Indii fuuu :O

Gość gość
terania ty stara panno wez sie nie osmieszaj tutaj

Gość gość
tereska zanim bys sie ogarnela taki ciapaty by ci zdazyl przyj**** w ten szpetny ryj...idiotka...takie jak ty przynosza wstyd Polkom

Gość 0 Terenia 0
Wstyd Polkom przynoszą jedynie ciapackie i murzyńskie zlewy :D Czarnuchy, Hindusy oraz inne ciapaki cieszą swoje przypalone mordy, bo przyjadą do Europy w obdartych butach i dostaną nie tylko elegancki socjal, ale polską wieśniarę która rozłoży dla nich nogi :D Żenada, na szczęście coraz więcej jest mądrych Polek, które się szanują i na brudasa nawet nie spojrzą 😴

Gość gość
Terenia, w Indiach tez sa chrzescijanie. Nie wiedzialas o tym, nie? ;) Poza tym, kiedys pisalas o tym ze jestes niewierzaca. Tak nagle chcesz miec katolika? P.S: wyraz katolik piszemy z malej litery

Gość 0 Terenia 0
Jestem osobą niewierzącą, co nie zmienia faktu, że wybieram mężczyzn ze swojego kręgu kulturowego, bo po co mi obrzydliwy muslim? albo Hindus śmierdzący curry? Ja wybieram mężczyzn lepszej kategorii i tyle, jak któraś jest za cienka i zbyt mało inteligentna to kończy z ciapakiem 😴

Gość gość
Taka ciekawostka : Portugalczycy sa potomkami Arabow. :) No Terenia, to ile jeszcze bezowych k***sow golo/du/pcow obciagalas? :D

Gość 0 Terenia 0
Arabów akurat nie, dokształć się 😴 Z Portugalczykiem się nie przespałam, przecież napisałam, że był zbyt biedny, więc zerwałam tę znajomość :classic_cool: Ale tu już widzę atak zlewów, które nie mogą znieść tego, że ja mam adoratorów wśród wysokich, przystojnych, kulturalnych, dobrze sytuowanych, białych mężczyzn z zachodu (oczywiście nieudacznicy i beżowi też próbują ale ich mogę jedynie uraczyć swoim środkowym palcem), a one mają tylko tych swoich brudasów z bliskiego wschodu oraz z Afryki 😴

Gość gość
Ciapacki zlewie zwany Terenia, co lubi ssac bezowe kootasy twierdzac przy tym, ze to mezczyzni z zachodu. Sluchaj ciapacki materacu, na ciebie bezowi sie tylko zlewaja. W dodatku przyciagasz bezowych biedakow. Ciagnie swoj do swego nie, dziffko? :D :D :D Owszem, Portugalczycy sa potomkami Arabow. Alr jak ma sie w glowie tylko bezowe penisy to mozna o tym nie wiedziec. Wybaczamy, zlewie, wybaczamy :D :D

Gość hrycan
"(cyt.)które nie mogą znieść tego, że ja mam adoratorów wśród wysokich, przystojnych, kulturalnych, dobrze sytuowanych, białych mężczyzn z zachodu" --- Bajkopisarka level hard ;)

Gość 0 Terenia 0
Ale komuś tu puszczają nerwy, kabareton normalnie :D Stawiam tu na śmiecia o nicku 'żona hindusa' :D Dobrze, że ja wybieram jedynie rodowitych Europejczyków, no ale żeby z takimi być to trzeba mieć i inteligencję i prezencję, czego mi nie brakuje 😴

Gość gość
W zasadzie to wszyscy jestesmy potomkami Afrykanczykow jesli chcecie byc tacy dokladni. Wspolczuje rasistom, bo rasizm to oznaka glupoty, rasista zaklada, ze jest z jakichs powodow lepszy od drugiego czlowieka tylko ze wzgledu na kolor skory i pochodzenie. Tym samym uwaza sie za lepszego od samego Gandhiego i Mandeli, co jest oczywistym idiotyzmem.

Gość gość
"Stawiam tu na śmiecia o nicku 'żona hindusa' " Stawiac to ty najwyzej mozesz bezowe kootasy na bacznosc podczas swoich orgii seksualnych z bezowymi mezczyznami 'z Zachodu' ;) ;) hehe dziffka :D

Gość gość
utorka tematu sama do ambitnych i zaradnych nie nalezy wiec sie idealnie dobrala z takim klucha portugalczykiem, zreszta pytania w stylu czy dobrze zrobilam kierowane do obcych ludzi nie maja zadnego sensu bo kto z nas wie co tam miedzy wami bylo?