Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkaly mnie w zyciu dwie najgorsze rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Urodzilam sie w Polsce i w patologicznej rodzinie. W kraju bezprawia i spolecznej znieczulicy. Na rozprawie o alimenty dostalam sto zl a ojciec smial mi sie w twarz. Bo sedzia to jego kolega. Tak sie to odbilo na moim zdrowiu, ze teraz umieram.

Gość gość
Na co umierasz , ile masz lat teraz ? Zawsze mozesz sie odwołac i załozyc nowa sprawe lub Twoja matka jak jestes niepełnoletnia

Gość gość
Umieram bo niedojadalam kilka lat, dostalam bialaczki

Gość gość
Przestań zartów na noc ci sie zachciało .A gdzie Twoja matka była ze ty nie dojadałac ona odpowiedzialna za Ciebie była i powinna sie starac by ci nie zabrakło jedzenia , dlaczego minimum ci nie zapewniła co robiła ze głodna chodziłas?

Gość gość
do pieca patologio

Gość gość
Sam idz do pieca obsrancu

Gość gość
Mowie, ze z patologicznej, matka byla nielepsza, wyrzucila mnie z domu. Na rozprawe apelacyjna pozyczylam 500 zl na adwokata, a adwokatka sobie nawet nie przyszla.

Gość gość
W USA takich s*******now by sasiedzi zlinczowali u nas nikt nie nie widzi i nie slyszy

Gość muslimsfree country
doceń co masz - masz wolność, zobacz sobie film Pierwsze muzułmańskie zabójstwo honorowe w Polsce masz też rozum, bo nie związałaś sie z arabem i masz szczęście że nie urodziłaś sie u muslimów

Gość gość
Jezeli to prawda to wspólczuje , tacy ludzie nie powinni wydawac dzieci na swiat .Autorko ile masz lat ?

Gość gość
Ale białaczki nie dostaje sie z niedożywienia co najwyzej to anemii .

Gość gość
Ja dostalam, jadlam bardzo malo, jest mi slabo, nie mam sily.

Gość gość
w kraju muzułmańskim założono by ci na szyje homonto jak koniowi i orano w polu od rana do wieczora

Gość gość
Nigdy nie bylam wolna, nie zaznalam prawdziwej wolnosci bo nigdy ni bylam soba. Nie mialam ani jednego szczesliwego dnia w zyciu. Za to powinni zawisnac na sznurze

Gość gość
Takie wypowiedzi z piecem powinni usuwac. To tylko pokazuje prymitywizm i znieczulice niektorych karzelkow moralnych

Gość gość
A Ty do wozu by koniom lzej było :P

Gość gość
Wiesz ze przez takie slowa mozesz spowodowac, ze ktos sie powiesi cymbale?

Gość gość
Czyzby nam sie zydek hitlerek nowy urodzil ?

Gość gość
Czemu wczesniej nie pisalas o swoich klopotach

Gość gość
Z reguły ci co maja takie podejscie jak ten człek wyzej z tym piecem , zle koncza Hitler se palnał w łeb bo sie załamał he he

Gość gość
autorko a pomoc spoleczna? nie mog.las isc gdzies powiedziec ,ze Ci zle? moze ktos by Cieadoptowal, nie masz cioc, wujkow, babci?

Gość gość
Nie mam, juz za pozno, nienawidze cale tej rodziny, mam tylko chlopaka. On jest dla mnie wszystkim. Ale ten kraj to chodzaca niesprawiedliwosc i bezprawie. Jak mozna byc tak bezwzglednym i nie dostac zadnej kary.

Gość gość
Masz rację ale to nie tylko w tym kraju .Leczysz się ? jaki to rodzaj białaczki ?

Gość gość
Sama sobie palnij, dożył prawie dziewięćdziesiątki w Argentynie. Te pierdy o samobójstwie były dla motłochu, żeby chodził w kieracie i się cieszył rzekomą sprawiedliwością. Dzisiaj byłaby możliwość zrobienia badań DNA jego czaszki ale jakoś się rusom zapodziała. Poczytaj, albo lepiej oglądnij film z procesami zbrodniarzy niemieckich z SS, gnoje ci skazani odsiedzieli po kilka lat, później dostawali posadki i żyli sobie spokojnie w Niemczech, dożywali setki :D

Gość gość
Przewlekla limfatyczna

Gość gość
Najbardziej mnie wkurza ,ze prawo pozwala na takie traktowanie dzieci, dostaja jqkies ochlapy i maja za to wyzyc. Bo tatus musi miec na rachunki i panienki i przyjemnosci a dziecko moze zrec gline i szczaw

Gość gość
Gosciu 2.25 może i dozył sobie w Argentynie a może w Usa , wersji jest kilka .Ja jemu wspólczuje na tamtym swiecie bo kazdy zbiera konsekwencje swoich złych czynów jak nie tu to na tamtym swiecie .Dla mnie człowiek który zyczy drugiemu w problemach i kłopotach smierci żeby sobie palnał nie zasługuje na miano człowieka nie ma okreslonego słowa na takiego typa .Chyba jakis małolat/małolatka jestes i zycie przed Toba ogarnij sie bo sam skonczysz z kulka w głowie z takim podejsciem .Pozdrawiam

Gość gość
Dokladnie, to nie czlowiek tylko hiena